Samsung Delve

Son güncelleme: 29.11.2008 01:32
  • Amerika'nın en büyük şebekelerinden Alltel Wireless ve Samsung yeni modelleri Samsung Delve cep telefonunu duyurdular. Sezgisel kullanıcı arayüzü ve çekici dokunmatik ekran tasarımıyla Samsung Delve cep telefonu diğer kullanıcılardan farklı ve sürekli bağlı olmak isteyenler için ideal ve şık bir ürün.

    noimage

    Samsung Mobile Pazarlama Şefi Bill Ogle'ın ürünle ilgili açıklamaları şöyle: "Samsung Delve cep telefonunun kişiselleştirilebilen özellikleri insanların bu ürünü kullanmalarını ve navigasyon işlemlerini kolaylaştırıyor. İnsanlar günümüzde her zamankinden daha megül bir hayat sürüyorlar ve kolay kullanım özelliklerine sahip olan Samsung Delve kullanıcıların gerek duyduğu fonksiyonları tek bir tuş dokunuşu ile sunuyor."

    noimage

    QWERTY tuşları ve dokunmatik yapılı klavyesi ile dikkat çeken Samsung Delve dokunmatik ekranlı cep telefonu Samsung'un kendine özgü TouchWiz arayüzü ile yeniden tasarlanmış. Samsung TouchWiz kullanıcı arayüzünde kullanıcıların cihazlarını kişiselleştirebilmelerine olanak tanıyan özel tasarım araçlar bulunuyor. Kullanıcılar sürükle & bırak yöntemiyle bu araçları ana ekrana taşıyabiliyorlar ve bu sayede en sevdikleri fonksiyonlara anında ulaşabiliyorlar. Bu araçlar kullanıcıların ana ekranı kişiselleştirmelerine olanak tanıyarak en çok kullandıkları uygulama ikonlarını organize edebilmelerini sağlıyor.

    noimage

    Müzikseverler Samsung Delve modelinin MP3 çalar özelliğini seveceklerdir. Ayrıca telefonun 2.0 megapiksel çözünürlüklü dijital kamerası ve video kayıt desteği multimedya düşkünlerinin beklentilerine hitap ediyor. Samsung Delve cep telefonunda Alltel Pıc Transfer, Alltel Mobile Advisor, City Id, Collapse Chaos ve Wallpaper Universe gibi eğlence özellikleri de önceden yüklü olarak geliyorlar. Samsung Delve cep telefonunda ayrıca Bluetooth bağlantı, belleği arttırmak için microSD hafıza kartı yuvası ve standart 3.5mm kulaklık girişi de bulunuyor. Samsung Delve'nn ürün paketinde yedek batarya, stylus kalem, yumuşak yapıda koruyucu kılıf, seyahat şarj cihazı, stereo kulaklık ve bilgisayar bağlantı kablosu gibi aksesuarlar yer alıyor.
#29.11.2008 01:32 0 0 0