Motorola Q11

Son güncelleme: 29.11.2008 01:39
  • Motorola Q11 cep telefonu mobil dünyanın profesyonellerinin ve tam donanımlı eksiksiz özelliklere sahip akıllı cep telefonlarına meraklı kullanıcıların beklentilerini hızlı mesajlaşma için QWERTY klavyesi, e-postalara kolay erişim servisleri ve multimedya uygulamaları ile ve uygun bir fiyata karşılıyor. İnce bir yapıya sahip olan Motorola Q11 akıllı cep telefonu entegre WiFi özelliği ile internet kullanımında yüksek hıza ihtiyaç duyan kullanıcıları için ideal bir ürün. Motorola Q11 cep telefonu entegre WiFi aracılığıyla dünya çapındaki binlerce WiFi noktasına otomatik olarak bağlanmak için Boingo Mobile'ı kullanıyor.

    noimage

    Motorola Q11 optimize edilmiş klavyesi ile hareket halinde dahi hızlı ve kolay mesajlaşma sağlarken ve entegre GPS fonksiyonuyla da Google Maps gibi popüler uygulamalara destek veriyor. Windows Mobile 6.1 işletim sisteminde çalışan Motorola Q11 akıllı cep telefonu kullanıcıların telefon ekranını kişiselleştirebilmelerine; telefon rehberi, ajanda bilgileri ve e-posta verilerini tıpkı bir kişisel bilgisayardaymış gibi kolaylıkla senkronize edebilmelerine olanak tanıyor. Telefon aramalarında ise Bluetooth stereo kulaklık olanağını kullanarak elsiz görüşme yapılabiliyor.


    Motorola Q11 cep telefonunun 3 megapiksel çözünürlüklü dijital kamerası ile yüksek kalitede fotoğraflar ve video görüntüler çekilebiliyor. Çekilen video film ve fotoğraflar opsiyonel flaş hafıza kartlarına kaydedilerek daha sonra kolaylıkla kişisel bilgisayar ortamına veya sosyal iletişim ağlarına yüklenebiliyorlar. Motorola Q11 smartphone aralık ayı içerisinde piyasalara sunulacak.
#29.11.2008 01:39 0 0 0