Barış Koçak (d. 25 Eylül 1978, İzmir)
Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Antakya Mustafa Kemal Üniversitesi Elektronik Bölümü'nden mezun olduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'ne kaydoldu.


Filmografi

* Dede Korkut Hikayeleri (2007) - Karabörklü
* Evlerinin Önü Mersin (2006) - Emir
* Umut Adası (2006) - Mustafa
* Hatırla Sevgili (2006) - Deniz Gezmiş
* Ağgül (2006) - Osman
* Aşka Sürgün (2005)
* Acı Hayat (2005) - Barnı
* Kurşun Yarası (2003)
* Hekimoğlu (2003) - Namdar

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 490
favori
like
share