Bora Sivri (d. 1965) tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanat├ž─▒s─▒, senarist.

Sanat ya┼čam─▒na ├Ânce Ankara'daki amat├Âr tiyatro topluluklar─▒nda sahneye ├ž─▒karak ba┼člayan Bora Sivri; profesyonel olyuncu olarak da ├že┼čitli olu┼čumlar i├žinde yer ald─▒. ─░stanbul'a yerle┼čerek tiyatro d─▒┼č─▒nda da sinema ve dizi filmlerle oyunculu─ču s├╝rd├╝ren sanat├ž─▒, ayn─▒ zamanda seslendirme ├žal─▒┼čmalar─▒ yapmakta, senaryo yazmaktad─▒r.


Filmografisi

* Ihlamurlar Alt─▒nda - 2005
* Kadir┼činas - 2004
* Sultan Makam─▒ - 2003
* Azad - 2002
* ─░ngiliz Kemal - 2001
* Abuzer Kaday─▒f - 2000
* Can Ay┼čecik - 2000
* D├╝nyadan Sonra - 2000 (seslendirme)
* G├╝l├╝n Bitti─či Yer - 1998
* Ay┼čecik - 1998
* Bizim Ev - 1995
* Hastane - 1993

Etiketler:
Be─čeniler: 0
Favoriler: 0
─░zlenmeler: 437
favori
like
share