Beyti Engin, (d. 18 Eylül 1981 - Çanakkale)
Türk tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı.

Biyografi

İlk ve orta öğrenimini Edirne'de tamamladı. Edirne Halk Eğitim Merkezi'nde tiyatro kursunda eğitim alırken Edirne Sanat Tiyatrosu'nda oyunculuğa başladı. 1999 yılında İstanbul'a yerleti ve özel bir bir kurumdan bir yıl oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden 2005 yılında mezun oldu.

Vahşi Güzel dizisinde Facundo Arana'nın canlandırdığı İvo karakterini seslendirdi.


Filmografi

* 2008 - Osmanlı Cumhuriyeti
* 2008 - İpsiz Recep
* 2007 - Mahşer
* 2004 - Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
* 2002 - Yarım Elma

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 430
favori
like
share