Canan Öztürk, (d. 1964 - Bulgaristan)
Tiyatro ve sinema oyuncusu.

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olan Canan Öztürk, 1990-1992 yıllarında Şahika Tekand ve Studio Oyuncuları'yla çalıştı. 1993'ten itibaren televizyon dizilerinde ve reklam filmlerinde oynamaya başladı. Sinema filmlerinde rol aldı.


Filmografisi

* Yeni Hayat - 2001
* Devlerin Aşkı - 2000
* Zilyoner - 1999
* Cumhuriyet - 1998
* Şehnaz Tango- 1996
* Şaban Askerde - 1993
* Solan Gül - 1993

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 457
favori
like
share