Kilo Almaya Karşı B Planı

Son güncelleme: 08.12.2008 15:48
  • noimage

    Kilo felaketine karşı doğada ' b planı' var! Yağlar bedende stok yapıp kendini korumaya alırken, bu biyolojik plana karşı çaresiz kalıyoruz. Diyetlerle zayıflayamayan kadınlar şimdi doğadaki "b planını" uyguluyor. Bazı özel bitki karışımları ve onların saf özleri ile hayata geçen doğal plan, kilo felaketine dur diyor.

    Rejim ve diyet listeleri büyük bir bilgi kirliliği yarattı. Farklı yaşlarda herkesin sorunu olduğu için bu konuda gelen bilgiler de artıyor. Kimi gram gram ölçülerle beslenme planı çıkarıp, günde 5 litre su içmeye davet ediyor. Kimi öğle yemeğinde bir kaşık sebze öneriyor. 1 tane grisini ile bir öğünün geçiştirilmesini isteyenler de var. Oysa kadın, ergen ve yetişkin için üretilen bu "farklı" diyetler genellikle çözüm getiremiyor. Zaten yapılan bir araştırma da (İsveç'teki Karolinska Enstitüsü'nde gerçekleştirilmiş) diyetin yağ hücrelerini yok etmediğini ortaya çıkarmış. Bunlara bel bağlayanların uğradığı hayal kırıklığı artık gözleri daha ayağı yere basan araştırmalara ve çözümlere çevirdi.

    Size, yeni bir yıla ince, güzel ve formda girmek "kilo felaketine karşı B planı" diye adlandırdığım bir çözümden söz edeceğim. Herbalium adlı doğal bitkiler merkezimizde kilo sorunlarına karşı çözümüm yeşil renkte. Kaynağını ise doğadan ve topraktan alıyor.

    Düşük kalorili diyetlerin, bıraktıktan bir süre sonra geriye dönüşü önlemedikleri bir gerçek. Bütün bunlardan dolayı kalıcı çözüm üretilemiyor. Kahvaltıyla kibrit kutusu kadar peynir ve bir bardak şekersiz çayla yetinerek, metabolizmayı yavaşlatma, incelme çabalarına girişenler, en küçük fırsatta tekrar şişmeye başlıyorlar. Bizer "yağların yakılması" formülleri üzerine çalışıyoruz.

    Diyetler bumerang gibi
    Kilo alma nedenleri çok çeşitli: Bir ameliyattan sonra alınan kortizonlu ilaçlardan sonra gelen kilolar, hamilelikle birlikte gelen kilolar.. Sıkıntıdan TV karşısında sürekli birşeyler atıştırmaktan dolayı genişleyen bedenler için farklı çözümler geliştiriliyor. Çünkü kilonun asıl kaynağı olan yağlardan kurtulma arzusu, yöntemleri de çoğaltıyor. Bir çok kadın onları "Liposuction" gibi bir yöntemle yok etme çabasında. Ne var ki kalıcı olmadıktan sonra bumerang gibi sonra tekrar geri geliyorlar yağlar . Son yıllarda gerçek çözümler "doğa baba"dan alınıyor. Bazı bitkilerin kabuklarından ve meyvelerinden elde edilen tozlar ve özler kiloları eritmeye çare oldu. Çünkü doğal özleri sayesinde yağlar eriyor ve yağ hücrelerinin stoklanması engelleniyor..

    Bu yöntem bana göre bir anlamda vücuttaki yağların mum gibi erimesi demek. Bu uygulamada kulllanılan öğütülmüş doğal yaprak ve bitki özleri aynı zamanda vitaminler ve mineraller içeriyor. Bu çözüm yağların kalıcı olarak yakılmasından söz ediyor. Peki yağ metabolizması nasıl etkileniyor? Kilo vermenin en önemli noktalardan birisi, kandaki yağların yakılması.

    Vücuttaki yağlılık hücrelerini azaltan bu uygulama su, yağ ve toksinlerin vücuttan (idrarla) atılmasını sağlıyor.
    Farklı bitkisel içeriklerin harmanlanmasıyla elde edilen karışım öğütülüyor. "İncelmenin b planı"nda ikinci sayfada ise doğada yağ yaktığı tespit edilen özler var. İkisi birlikte bedendeki kiloları kalıcı olarak gideriyor.

    Bitki Uzmanı
    Volkan Kurt
#07.12.2008 20:28 0 0 0
  • Paylaşımın için saol pedaliza.
#07.12.2008 22:14 0 0 0
  • değerli bilgileriniz için teşekkürler pedaliza
#07.12.2008 22:16 0 0 0
  • sAol CaneOm (:
#08.12.2008 15:48 0 0 0