Ayşin Atav, (d. 2 Nisan 1948 - Ankara)
Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Atav, mesleğinin ilk yıllarında Şehir Tiyatroları kadrosuna girdi. Tiyatro çalışmalarının dışında sinema ve dizi filmlerde de rol aldı. Saantçı, aynı zamanda seslendirme yönetmenliği de yapmaktadır.


Filmografisi

* Korkusuz Korkak- 1979
* Yadeller - 1978
* Çılgın Gangster - 1973
* Gülüzar - 1972
* Asiler Kampı - 1972
* Allahaısmarladık Katil - 1972
* Gelinlik Kızlar - 1972
* Öfke - 1972
* Damdaki Kemancı - 1972
* Sev Kardeşim - 1972
* Severek Ayrılalım - 1971

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 366
favori
like
share