Malzemeler:
-Yarım kilo Kuşbaşı Et
-1 adet Domates
-2 adet Sivri Biber
-1 adet Soğan
-1 adet Patlıcan
-1 adet Patates
-5 adet Milföy Hamuru
-3 çorba kaşığı Kaşar Peyniri
-1 su bardağı Mısırözü Yağı
-2 çorba kaşığı Margarin
-Tuz

Yapılışı:
Margarini kızdırdıktan sonra küçük küçük doğradığınız soğanları pembeleşinceye kadar kavurun. Kuşbaşı etleri küçük küçük doğradığınız biberleri, domatesleri ve dövülmüş sarımsağı ekleyip kavurmaya devam edin. Tencerenin kapağını kapatıp 10 dk. kadar pişirin. Patlıcanları ve patatesleri küp küp doğrayıp bol yağda kızartın. Kızartmış olduğunuz sebzelerin fazla yağını süzüp etlerin yanına ilave edin. Yemeğin tuzunu ve rendelenmiş kaşar peynirleri de ekleyin. Küçük fırın kaplarının içine hazırlamış olduğunuz bu malzemeyi paylaştırın. Milföy hamurlarıyla kapların üzerine kapak yaparak fırında pişmeye bırakın. Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede hamurların üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkarttığız kapları ters çevirip servis yapın.
Afiyet olsun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 756
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 13:38
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 22.05.2006 16:27
Ellerine Saglik
DİDEM Tarih: 07.03.2006 00:40
ellerine sağlık teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:44
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 22:53
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
refik Tarih: 19.01.2006 17:07
paylaşımlarınız için teşekkürler
ens_selman Tarih: 28.12.2005 02:58
paylaşım için teşekkürler kardeşim
masarac Tarih: 28.12.2005 02:51
Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 13:19
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: