Canakta Keyif

Son güncelleme: 03.07.2006 12:38
  • Malzemeler:
    -Yarım kilo Kuşbaşı Et
    -1 adet Domates
    -2 adet Sivri Biber
    -1 adet Soğan
    -1 adet Patlıcan
    -1 adet Patates
    -5 adet Milföy Hamuru
    -3 çorba kaşığı Kaşar Peyniri
    -1 su bardağı Mısırözü Yağı
    -2 çorba kaşığı Margarin
    -Tuz

    Yapılışı:
    Margarini kızdırdıktan sonra küçük küçük doğradığınız soğanları pembeleşinceye kadar kavurun. Kuşbaşı etleri küçük küçük doğradığınız biberleri, domatesleri ve dövülmüş sarımsağı ekleyip kavurmaya devam edin. Tencerenin kapağını kapatıp 10 dk. kadar pişirin. Patlıcanları ve patatesleri küp küp doğrayıp bol yağda kızartın. Kızartmış olduğunuz sebzelerin fazla yağını süzüp etlerin yanına ilave edin. Yemeğin tuzunu ve rendelenmiş kaşar peynirleri de ekleyin. Küçük fırın kaplarının içine hazırlamış olduğunuz bu malzemeyi paylaştırın. Milföy hamurlarıyla kapların üzerine kapak yaparak fırında pişmeye bırakın. Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede hamurların üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkarttığız kapları ters çevirip servis yapın.
    Afiyet olsun.
#23.02.2005 21:37 0 0 0
  • teşekkürler
#23.02.2005 21:41 0 0 0
  • ellerine saglik deneyecegim
#03.03.2005 01:29 0 0 0
  • Ellrine sağlık kardeşim
#21.09.2005 23:30 0 0 0
  • eline sağlık,en kısa zamanda denicem
#21.09.2005 23:41 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 01:40 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 09:11 0 0 0
  • emeğinize sağlık teşekkürler
#12.12.2005 10:42 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 12:19 0 0 0
  • Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 01:51 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler kardeşim
#28.12.2005 01:58 0 0 0
  • paylaşımlarınız için teşekkürler
#19.01.2006 16:07 0 0 0
  • Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
#24.02.2006 21:53 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 23:44 0 0 0
  • ellerine sağlık teşekkürler. noimage
#06.03.2006 23:40 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#22.05.2006 15:27 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 12:38 0 0 0