Berk Hakman, (d. 14 Ağustos 1981, Ankara)

Okul filmi ile Seher Vakti ve Kırık Kanatlar dizileriyle tanınan,Boşnak kökenli Türk oyuncu.Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etti. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girdi. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşti. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de, bas, klavye, piyano ve trompet çalmaktadır. Ayrıca da Hatırla Sevgili dizisinde devrimci bir genç olan Deniz Karayel'i canlandırdı ve bu karakter öldü.Hayatımın anlamı dediği kendisi gibi tiyatroya ilgili ve keman çalan, öğrenci olan Hazal adında biriyle geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştır.


Filmografi

* Janjan (2007) - Sadık
* Saklı Yüzler (2006)
* Felek Ne Demek? (2006) - Şeyda
* Hatırla Sevgili (2006) - Deniz Karayel
* Seher Vakti (2005) - Davut
* Kırık Kanatlar (2005) - Hristo
* Okul (2003) - Ersin

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 819
favori
like
share