Malzemeler:
-500 gr. Kuşbaşı Hindi Eti
-4 adet Sivribiber
-1 adet Domates
-200 gr. Mantar
-2 çorba kaşığı kıyılmış Maydanoz
-3 diş Sarmısak
-1 çorba kaşığı Tereyağı
-1 tatlı kaşığı Köri
-Kırmızıbiber, Tuz, Karabiber

Yapılışı:
Hindi etleri tereyağında kavurun. Tuzu ve karabiberi ekleyip karıştırın. Hindi etlerini 10 dk. kadar kavurduktan sonra küçük küçük doğramış olduğunuz sivribiberleri,rendelenmiş sarımsakları ve mantarları ekleyip kavurmaya devam edin. Küp küp doğranmış domatesleri, kıyılmış maydanozları ve köriyi ekleyip karıştırın. Servis tabağını kıyılmış maydanozlarla süsleyip kavrulmuş hindilerle birlikte servis yapın.
Afiyet olsun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 673
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 11:15
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:51
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 05:38
[MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 20:44
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
keto_41 Tarih: 12.10.2005 03:54
Paylasim icin cok tessekur ederim
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 15:19
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 13:52
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 24.09.2005 11:54
Ellerin dert görmesin teşekkürler
MaRaBoGLu61 Tarih: 03.03.2005 02:28
tesekkürler becerebilirmiyim acaba