Deniz Çakır Kimdir - Deniz Çakır biyografi - Deniz Çakır hakkında - Deniz Çakır resimleri


(d. 31 Aralık 1983, Ankara[1]) Türk oyuncu. İlk televizyon deneyimi olan Kadın İsterse deki Alev rolüyle tanındı. Ama asıl çıkışını Yaprak Dökümü adlı dizideki Ferhunde karakteriyle yapmıştır.Bu diziler dışında İki Arada Aşk ve Evet Benim / İşte Benim adlı dizilerde rol almıştır.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Ankara'da yaşayan Deniz mezun olduktan sonra İstanbul' a yerleşti. Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosu'nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.

Filmografi

2006- 2009 Yaprak Dökümü Ferhunde Kanal D TV dizisi
2004-2006 Kadın İsterse Alev Star-Show TV dizisi
2005 İki Arada Aşk Gizem ATV TV dizisi
2006 Evet Benim / İşte Benim 'Barmaid' Funda TV Dizisi
2006 Avrupa Yakası Serap-Konuk Oyuncu Atv Tv dizisi
2008 Kung Fu Panda Usta Engerek Türkçe Seslendirme
2008 Donkey Xote Türkçe Seslendirme
2008 The Simpsons: Movie Rod ve Todd Flanders Türkçe Seslendirme
2008 Iron Man Virginia "Pepper" Potts Türkçe Seslendirme

Deniz Çakır Resimleri

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 532
favori
like
share