Budami Yalan.....

Son güncelleme: 02.03.2005 20:43
  • noimage
    Futbolda bir şok iddia da teknik direktör Adnan Dinçer'den geldi. TBMM Araştırma Komisyonu'na ifade veren Dinçer, sporda varolan mafya, şike ve dopingi ispatlamanın zor olduğunu söyledi. Şike ve teşvik primini UEFA belgesi olmayan menajerlerin ayarladığını anlatan Dinçer kendisinin de içinde olduğu bir teşvik primi skandalını da itiraf etti. Dinçer, "1. Lig'de Antalyaspor'u çalıştırırken teşvik primi aldık ve F.Bahçe'yi yendik. 1 hafta sonra F.Bahçe'de yönetim değişti. Beni de kovdular. Bakırköyspor'un başındayken de Adana Demirspor ile maçımız vardı. Futbolculara teşvik primi verileceğini duydum ve buna engel oldum. Bakırköy de A.Demirspor'u yendi, sonra da beni kovdular. Türkiye'de bu sistemin dışında kalanın çalışma şansı yok" diye konuştu.


#24.02.2005 14:42 0 0 0
  • ERSUN YALAN
    ADAM ÇIKTI GERÇEKLERİ DİLE GETİRDİ DİYE KADRO DIŞI KALIYO. Hadi diyelim ki caferin yaptığı kendi kulübünün spor ahlakına ters düştü ve kadro dışı kaldı. Peki MİLLİ TAKIMIMIZIN başında SAHTEKAR, ÜÇ KAĞITÇI bir insanın işine. Bu milli takım ALMANYA`daki organizesyona katılamazsa bunun hesabını ERSUN YALAN ve levent bıçakçı federasyonu nasıl verecekler. Caferi susturabilirler fakat TÜRK MİLLETİ TAKIMININ başarısıyla ve bu ülkenin şerefiyle kimse oynıyamaz.
    noimage
#24.02.2005 15:47 0 0 0
  • Alicigim bunun dogru olduguna inaniyorum kesinlikle bunun sikintisi kendisine bir pay verilmemistir ondandir kardesim bunu görmemistirler yani
#02.03.2005 20:43 0 0 0