Malzeme:
2 adet levrek
1 soğan
1 kase mantar
2 defne yaprağı
tane karabiber
limon
sıvıyağ
tuz

Üzeri için:
Kaşar peyniri

Hazırlanışı:
Levreklerin orta kemiklerini çıkartıp her birini birer güveç kabına alın. Diğer tarafta soğan ve mantarları doğrayın. Sıvı yağda soteleyin.

Üzerine tane karabiber ve defne yaprağı da ekleyin. Tuzunu ayarlayıp bu harcı iki balığın üzerine paylaştırın.

En son üzerine kaşar peyniri rendesi serpin. Balığın kuyruk ve ağız kısmına birer parça limon koyup fırında üzeri nar gibi kızarana kadar pişirin ve sıcak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 473
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 20.12.2008 22:21
Çok nefis olur saol MİSS-FENER.
CANÖZÜM Tarih: 20.12.2008 01:22
ellerinize sağlık
COCO Tarih: 13.12.2008 17:53
Ellerine saglik serap.