Kiremitte Mantarlı Levrek

Son güncelleme: 20.12.2008 21:21
  • Malzeme:
    2 adet levrek
    1 soğan
    1 kase mantar
    2 defne yaprağı
    tane karabiber
    limon
    sıvıyağ
    tuz

    Üzeri için:
    Kaşar peyniri

    Hazırlanışı:
    Levreklerin orta kemiklerini çıkartıp her birini birer güveç kabına alın. Diğer tarafta soğan ve mantarları doğrayın. Sıvı yağda soteleyin.

    Üzerine tane karabiber ve defne yaprağı da ekleyin. Tuzunu ayarlayıp bu harcı iki balığın üzerine paylaştırın.

    En son üzerine kaşar peyniri rendesi serpin. Balığın kuyruk ve ağız kısmına birer parça limon koyup fırında üzeri nar gibi kızarana kadar pişirin ve sıcak servis yapın.
#12.12.2008 18:49 0 0 0
  • Ellerine saglik serap.
#13.12.2008 16:53 0 0 0
  • ellerinize sağlık
#20.12.2008 00:22 0 0 0
  • Çok nefis olur saol MİSS-FENER.
#20.12.2008 21:21 0 0 0