Malzeme:
500 gr. biftek
1 ekmek
Mantar
Biber
Domates
Yeşil soğan
1 kase yoğurt
Sosu İçin
1 çorba k. domates salçası
Kekik
Tereyağı
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı:
Mantarı kırmızı biberi ve yeşil biberi ince olarak kesin. 500 gr. bifteği ince olarak kesin. Tavaya sıvıyağı alın.Tavaya etleri alın ve etleri yarı kıvamda pişirin.

Aynı tavada mantar ve biberleri ilave edip soteleyin. Daha sonra biberlerin üzerine etleri ilave edip soteleyin Yeşil soğanı kesin.Tavaya yeşil soğanı ilave edip pişirmeye devam edin.Tuz ve karabiber ilave edin. Sosu içi tavaya sıvıyağı alın.Üzerine 1 çorba kaşığı domates salçası ilave edin.Üzerine kekik, tuz ve karabiber ilave edip sosu kaynatın. 1 adet ekmeği dilimleyin.Fırın tepsiisne ekmekleri dizin ve fırında kızartın.

Servis tabağına ekmeklesi dizin.Ekmeklern üzerine sosu dökün. Sosun üzerine sebzeli etleri ilave edin. Etlerin kenarlarına yoğurdu ilave edin.

Üzerine eritilimiş tereyağı ve pulbiber ilave edip servis edin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 506
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 15.01.2009 15:39
Güzel tarifin için teşekkürler.
NaZ Tarih: 14.12.2008 00:30
Çok güzel görünüyor

Ellerine saglik
luvluv18 Tarih: 13.12.2008 18:05
[FONT="Franklin Gothic Medium"]cok guzel gorunuyoo =)
COCO Tarih: 13.12.2008 17:58
Canim cekti olsada yesek.:3: