Atasay’dan Evliliğin Simgesi yeni bir marka- Alyans

Son güncelleme: 02.12.2009 10:14
  • Alyans Çeşitlerı - Alyanslar - Alyans - Alyans modelleri - Alyans modeli

    Kurumsal oluşumu içinde markalaşmaya önem veren Atasay, 2006 yılında ION, 2007 yılında MYRAS, 2008 yılı içerisinde Atasay Belle markalarının lansmanının ardından şimdi de; tasarımları ile göz kamaştıran alyansların yer aldığı "Alyanz" markasını tüketicileriyle buluşturuyor.
    noimage

    Özgün tasarımları ve kalitesiyle Türk kuyumculuk sektörüne yön veren ve 2008 yılında bünyesinde yeni markalar oluşturan Atasay Kuyumculuk, gruba yeni bir marka daha ekledi. Kurumsal oluşumu içinde markalaşmaya önem veren Atasay, 2006 yılında ION, 2007 yılında MYRAS, 2008 yılı içerisinde Atasay Belle markalarının lansmanının ardından şimdi de; tasarımları ile göz kamaştıran alyansların yer aldığı "Alyanz" markasını tüketicileriyle buluşturuyor. "Alyanz" markası ile yüzlerce çeşit alyans modeli, Türkiye çapındaki 117 Atasay mağazasında tüketicilerin beğenisine sunulacak

    "Evlilik"in simgesi ve hayat boyunca en anlamlı aksesuarlar olan alyansın yüzlerce modeli, "Alyanz" markasının 6 koleksiyonu altında çiftlerin beğenisine sunuluyor.

    Alyansta tasarım seçenekler

    Evlenen çiftler; ömürleri boyunca taşıyacakları alyans yüzüklerini, "Alyanz"ın sarı, pembe ve beyaz altının yanı sıra isteğe göre pırlanta ile hazırlanan tasarımları arasından zevklerine göre seçebilecekler.

    "Alyanz" tasarım ekibi, evlilik temasını; Eternity, Love Point, Soul Mate, Full Circle, Promise ve Chic Smart olmak üzere 6 farklı koleksiyonda yorumladılar. Eternity zamanın sonsuzluğunda bir araya gelen iki kişiyi temsil eden modeller içerirken; Love Point gerçek, yoğun, tek sevgiyi, Soul Mate birbirini tamamlayan iki ruhun bir araya gelmesini, Full Circle hayatın akışında evliliğin sürekliliğini, Promise iki hayatı birbirine bağlayan sözü, Chic-Smart ise teknoloji ile ortaya çıkan şıklığı temsil eden modelleri içeriyor.

    Beş yüzün üzerinde model seçeneği içeren koleksiyonların oluşturduğu "Alyanz" markası makine işi, el işi ve tam tur grupları ile tüm Atasay mağazalarında evlilik kararı alan çiftleri bekliyor.
#14.12.2008 01:14 0 0 0
  • emeqine saqlik çok qüsel :)
#30.11.2009 14:15 0 0 0
  • Paylaşım için tşkler ablacığım
#02.12.2009 10:14 0 0 0