Malzemeler

Beyaz Muhallebi

4 su bardağı süt
1 su bardağı nişasta
1 su bardağı şeker
1 paket kare kakaolu bisküvi
Oraletli Muhallebi

4 su bardağı süt
1 su bardağı nişasta
1,5 su bardağı şeker
1 paket arzuya göre Tang
Yapılışı

Beyaz muhallebinin tüm malzemeleri bir tencereye konur, pişirilir.
Sıcakken tepsiye önce beyaz muhallebi dökülür
Diğer bir tencereye de oraletli malzeme konur, pişirilir.
Beyaz muhallebinin yüzeyini kapatacak şekilde kakaolu büsküvi döşenir, üzerine hemen oraletli muhallebi konur.
Soğuduktan sonra birkaç saatte dolapta bırakılır, dilimlere bölünerek servis yapılır.
üzerini istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
Afiyet Olsun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 371
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 14.12.2008 21:39
Paylaşımın için teşekkürler.