KEKLİK KIZARTMASI

Malzemeler.

5 Keklik
Tuz, biber
1 Fincan sade yağ
2 Su bardağı kestane püresi

Yapılışı.

Temizlenmiş kekliklerin inciklerini karınlarına sokunuz. Tuz ve biberleyiniz, dibi yağlı tepsiye koyunuz. Üzerine bir kâğıt örtüp orta ateşte bir fırında kendi suyu ile ıslata ıslata kızartınız. Tabağa aldığınız zaman kenarına kestane püresi koyunuz. Suyunu da süzünüz, üzerine gezdiriniz

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 586
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 07.02.2009 18:04
çok güzel bir yemektir tavsiye ederim
BoardBeLasi Tarih: 02.01.2009 17:33
ellerine saglik su peri ablam..:45:
refik Tarih: 19.12.2008 17:48
Ellerine sağlık su-perısı