Keremcem Sanal Dünyanın Prensesi İle Düet Yaptı

Son güncelleme: 23.12.2008 17:09
  • Türk pop müziğinin yeni nesil yıldızlarından Keremcem, yeni albümünün ilk çalışmasını tamamladı. Sanatçı son zamanlarda kitanindunyasi sitesiyle kısa sürede kendi hayran kitlesini kazanan Kita ile "Hayallerin peşinde" adlı parçasında düet yaptı. Parçaya çekilen klip de yakın zamanda müzik kanallarında izlenebilecek.

    Bugünlerde internet dünyası karıştı. Japon çizgi karakterlere benzeyen, kocaman gözlü, tatlı gülüşlü bir genç kız olan Kita, web sitesiyle bir anda öne çıktı. "Kita'nın Dünyası" genç kızların yeni gözdesi oldu.

    noimage

    Bir Yıldız Doğdu

    Hayattan istediklerini, gözlemlerini, duygu ve düşüncelerini, en çok da şarkı söylemekle ilgili hayallerini sanal platformda herkesle paylaşan Kita, Keremcem'e olan hayranlığını her fırsatta dile getirirken bir anda sanatçıyla ortak bir çalışma gerçekleştirerek herkesi şaşırttı. "Hayallerin peşinde" parçasında Keremcem'le düet yapan Kita'nın şimdiden geniş bir hayran kitlesi var.

    noimage


    Bu İkili Nasıl Bir Araya Geldi

    Kita, bundan 2 ay kadar önce kendi web sitesini açtı. Sitesinde arkadaşlıktan, alışverişten, müzikten ve son trendlerden bahseden Kita, kısa sürede sempatikliği ve samimiyeti sayesinde yüzbinlerce genç kızla arkadaş oldu. Bu arada en büyük hayalinin şarkı söylemek olduğunu sürekli yineledi.

    Aynı sıralarda Keremcem yeni albüm çalışmasına başlamıştı. Tam da Kita'nın hayaline uygun bir parça olan "Hayallerin peşinde"yi seslendiren ikili, aynı parçanın klibinde de Türkiye'de bir ilke imza atarak bir araya geldi.

    Neden mi bir ilk? Çünkü gerçek bir yıldız sanal bir karakterle ülkemizde ilk defa bir klipte buluşuyor.
#19.12.2008 18:36 0 0 0
  • kitanın sesini kim canlandırıyo acabaa
#23.12.2008 17:09 0 0 0