MALZEMELER

3 adet orta boy kabak


Ic Harci Icin

1 adet orta boy patates (kup kup dogranmis)
2 adet havuc(kup kup dogranmis)
1 kase bezelye
Tuz
Zeytinyagi

Uzeri Icin

Kasar peyniri rendesi


YAPILISI

Kup kup dogranmis patates ve havucu, bezelyeleri biraz tuz ve zeytinyagi ile birlikte haslayin. Haslanan sebzeleri alin, ayni suda temizlenmis kabaklari, ikiye bolup, haslayin. Haslanmis kabaklari yaglanmis firin tepsisine dizin ve icine harc doldurun. Kasar peynirini uzerine rendeleyip, firina verin. Kasar peynirler kizardiktan sonra servis yapin.

AFIYET OLSUN

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 362
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 23.12.2008 17:14
Tarif için teşekkürler.