Zeytinyağlı Ispanak Kökü,Zeytinyağlı Ispanak Kökünün yapılışı,Zeytinyağlı Ispanak Kökü tarifi


MALZEMELER:

500 gr.ıspanak kökü
3 havuç
4 diş sarımsak
1 soğan
1 domates
zeytinyağı
tuz
su
HAZIRLANIŞI:

İlk olarak soğanlar yemeklik doğranarak tencereye alınır. daha sonra
üzerinedoğranmış ıspanak kökü alınır. havuçlar da rendelenerek
ıspanakların üzerine alınır.en üst kata da rendelenmiş domates
eklenir.üzerine zeytinyağı ve yarım su bardağı su ilave edilerek
pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1258
favori
like
share
satUn Tarih: 02.02.2009 16:47
teşekkürler kardeşim eline sağlık..
AYIŞIĞI Tarih: 10.01.2009 19:22
ellerine sağlık canım