Benim Sözleşmem Bitmez

Son güncelleme: 04.04.2009 14:12
  • Benim Sözleşmem Bitmez"
    Ersun Yanal, kaptan Hüseyin Çimşir ve tecrübeli futbolcu Rigobert Song, Antalya kampında basın mensuplarına yeni yılla ilgili mesajlarını açıkladı.

    Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir yeni yıl ile ilgili olarak 2009'un Trabzonspor için başarılı geçeceğine inandığını ifade ederek, "Trabzonspor için ikinci yarı ve yeni yıl inşallah mutluluk getirir. Şampiyonlar Ligi ve şampiyonluk yarışı ile ilgili şu an bir şey söylemek için çok erken. Bizi hangi takımların zorlayabileceği konusunda bir ayrım yapmak istemem. Biz yeni kurulmuş bir kadroyuz. 4 yıllık bir ekibiz. Yetenekli oyuncularımız var. Ama eksik yanlarımız da var. Onları giderip ilerleyen 3 - 4 yılda hedefleri ulaşabilecek bir kadro yakalarız. Şu anda artılarımız ve eksilerimiz var. Eksilerimizi gidermeliyiz. Yetenekli oyuncularımız var, bu da takımın kalitesini artırıyor" dedi.

    Hüseyin, sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasını sorun etmediğini de ifade ederek, "Benim Trabzonspor'daki sözleşmem sezon sonu bitecek. Ancak böyle bir sorunum olmaz. Ben hep Trabzon'dayım. Yönetim devam etmek isterse sezon sonunda oturur konuşurum. İstenirse de kalırım. Şu anda bana dışarıdan gelmiş bir teklif de yok" dedi
#01.01.2009 15:58 0 0 0
  • Her futbolcu böyle söyler de iş anlaşmaya gelince hepsi çamura yatar.
#07.03.2009 15:22 0 0 0
  • Trabzonspor'un gelmiş geçmiş bence en iyi santroforlarından biri olna huseyin'e bunların yapılmasını hiç anlamıyorum.Adam uzatacam deiyse sözleşme uzatır.Hemserim bizi satmaz.
#04.04.2009 14:12 0 0 0