hitman2 Silent Assassin tam çözüm

Son güncelleme: 05.02.2009 09:26
  • hitman 2

    Burası ilk bölümümüz. Amacımız mafya babası Don'u öldürmek ve dostumuz pederi kurtarmak. İlk hedefimiz villaya girebilmek. Bunun için üç yöntem var;
    Postacıyı susturucu ya da ip ile boğun, kıyafetlerini alın, silahınızı atın ve yürüyerek soldaki kapıdan girin.
    Sağ tarafa inip mal getiren çocuk görmeden silahınızı onun kutusuna saklayın. Çocuğu öldürüp kıyafetlerini çalın ve içeri o şekilde girin.
    Silahınıza güvenip içeri dalın. Kapı fark etmez.

    İçeri girerken, muhakkak bir koruma öldürüp kıyafetlerini giyin.

    İkinci hedefimiz binaya girmek. Bunun için iki yöntemimiz var.
    Ana kapıdan girin. Kıyafetleriniz gerekli şekilde olduğunda yürüyerek girebilirsiniz.
    Sağ taraftaki kapıdan girin. Gene sorunsuz gireceksiniz.

    Haritayı açın. Don üst katta. Onun odasının kapısına gelin ama girmeyin. Biraz beklerseniz odadan çıkacak, biraz dolaşıp sırtı size dönük olarak odaya geri girecek. Yavaşça gidip boğazlayın. Üzerinden anahtarı alın. Ana kapıdan çıkıp sola dönün. Binayı takip edin. Aşağıya doğru bir merdiven inecek. Oradan inip pederin kilitli olduğu odayı bulun. Çıkış iki şekilde yapılabilir;
    Bahçede tuvaletini yapan adamı öldürüp araba anahtarını alın ve arabayla kaçın.
    Haritada EXIT yazan, villanın çıkışına geri gidin.

    Petersburg Stakeout

    Amaçlarımız toplantıdaki generali öldürmek, diğer generallere dokunmamak ve metroyla kaçmak.
    İlk önce metrodan inince sağ taraftaki dolaplara gidin. Maymuncukla 137 numaralı dolabı açıp içinden uzun namlulu tüfeği alın. Çıkıştan ilerleyin ve kente çıkın. Haritada bir ana bina göreceksiniz. Amacımız o binanın ikinci katındaki toplantıya müdahale etmek. Kimseye görünmeden, görünürseniz de arkanızda iz bırakmadan o binanın arkasından dolaşın. Binanın sağ kanadına bakan yolun karşısındaki binaya girip 3. kata çıkın. Kapıyı maymuncukla açıp ilerleyin. Açık bir pencere önüne geldiğinizde toplantıyı izlemeye başlayacaksınız. Dürbünü açın ve konuşmaların bitmesini bekleyin. Öldürmeniz gereken general en solda oturan ve içki içen, cam kenarındaki asker. İş bittikten sonra geldiğiniz yere dönüp trene binin.

    Kirov Park Meeting

    Amacımız general ve Igor Kubasko adlı namussuzu öldürmek.
    Tekneden inince merdivenleri çıkıp biraz bekleyin. Limuzin geçtikten sonra çöp kovalarına yaklaşan askeri susturucuyla öldürüp saklayın. Giysilerini alın. Tam arkanızdaki parka yürüyerek girin ve generalle Igor'u konuşurlarken öldürün. Tamamen yanlarına girince yaparsanız, kaçmak için rahat bir alan kalır. İş bitince teknenize binin.

    Tubeway Torpedo

    Amacımız generali öldürüp ajanımızı kurtarmak.
    Yeşil kutuların arkasında saklanarak size ilk yaklaşan askeri öldürün. Giysilerini alıp haritanızda görünen -sağ üst köşe- mekanınıza gidip eşyalarınızı alın. Kamyona binip ikinci alana gidin. Kamyondan inip binanın arkasındaki girişe ilerleyin. İçerideki tek askeri öldürüp merdivenlerden yukarı çıkın. Odada Desert Eagle ve mermilerini bulacaksınız. Merdivenlerden inip asansöre binin ve alt kata inin.

    Buradan sonra amacınızı, herkesi öldürerek ya da sadece saklanarak gerçekleştirmek size kalmış. Ben öldürerek ve saklayarak ilerledim. Öncelikle gidip kamera sistemini yok edin. Bunun için kamera odasına girin, ilk "Girilmez" yazan odadaki elektrik kutusundaki yeşil kısma ateş edin.
    Yolu takip ederek ikinci asansöre gelip bir kat daha aşağıya inin. General ajanı öldürmeden önce siz onu öldürün, ajanla birlikte bir üst kata çıkıp kanalizasyona girin. Kanalizasyona girmek için de elinizdeki bombayı duvarın kenarına atın, uzaklaşıp pimi kullanın. Hazırlıklı olun, bir asker baskını olabilir. Çıkışa gidin ve kurtulun.

    Invitation To A Party

    Amacımız generali öldürüp, büyükelçinin çantasını ele geçirmek.
    Merdivenlerden çıkıp sigara içen garsonu öldürün ve kıyafetlerini alın. Sol taraftan devam edip haritaya bakarak eşyalarınızı alın. Kapıdan girin ve yolu takip edin. Garaja varacaksınız. Yürümeye devam edin, koridorun sonunda mutfağa varacaksınız. Masanın üzerinden şarap bardağını alın. Kimse görmüyorken zehri kullanın ve bardağı zehirleyin. Ortalıkta biraz gezinin, bir süre sonra büyükelçi ve resmini gördüğümüz adam yürümeye başlayacaklar. Onları yavaşça takip edin. Büyükelçi kasayı açtıktan sonra odaya girip adamı öldürün, kasa açıksa çantayı alın ve bir yere saklayın. Büyük salona inip generale şarabı verin. Çantayı alıp tekneye dönün.

    Tracking Hayamoto

    Amacımız Hayamoto Jr. nin üzerine bir izleme aygıtı yerleştirmek.
    Gerçekten basit bir bölüm. Herkesi öldürün -zaten toplamda on ya da on beş kişi var- Hayamoto'nun oğlunun cesedine izleme aygıtını yerleştirip kapıdan çıkın.

    Hidden Valley

    Amacımız çıkışa varabilmek.
    Haritanın tam sağ alt köşesindeki çıkışa ulaşmamız gerekiyor. Öncelikle bir kar kıyafeti edinin kendinize, yürüyerek ilerleyin sürekli. Koşarsanız, yakalanırsınız. Ağaç aralarını muhakkak kullanın. Haritanın dörtte birini görebilen on tane uzun namlulu tüfek üzerinize çevrilmiş durumda. Fark edilmezseniz kurtulursunuz. Çıkışa varınca bölüm bitecek.

    At The Gates

    Amacımız Hayamoto'nun inine girebilmek için bir ön hazırlık tamamlamak.
    İçeri girip dikkatlice gezinin. Etraftaki uzun namlulu avcılara çık dikkat edin, bu kadar yakın mesafeden öldürürler. Bizden istenenin lazer kilitlere elektrik sağlayan jeneratörleri yok etmek olduğunu öğrendikten sonra bunların peşinden gidiyoruz. Haritaya bakarsanız üç tane olduklarını görürsünüz. Binanın sağ tarafında dışarıda ve kalan ikisi bina içinde. Hepsini yok edin ve girişleri temizleyin. Ortalığı adamlardan temizleyip çıkışa gidin.

    Shogun Showdown

    Amacımız Hayamoto'yu öldürüp demoda gösterdiği ufak cihazı bulmak.
    Yapmanız gereken, elinizden geldiğince çabuk binanın içine girmek. Bina içine girince de çok yavaş ve her yere bakarak ilerlemek. Tavan boşluklarından sürekli ninjalar atlayacak önünüze, dikkatli olun. Sağa doğru devam edip haritadaki ilk ünleme gidin. Seviye bir geçiş kartını bulacaksınız. Bununla ilk birkaç kattaki kapıların lazerlerini etkisiz hale getirebilirsiniz.

    Binanın sağ tarafına doğru ilerleyin. Böylece merdivenlere varacaksınız. Her katı temizleyerek yukarıya doğru çıkın. Dojolardan birinde Hayamoto'yu katanasının bakımını yaparken ve tabi ki çok fazla korunur biçimde bulacaksınız. Hayamoto'yu öldürüp üzerinden ikinci seviye kartını alın. Haritanızı açıp katlar arasında gezinin. Turuncu işaretli odaya gidip bombayı ve detonatörü alın. Girişe geri dönüp ortalığı temizleyin. Helikopterin yanına gidip bombayı bırakın. Helikopteri patlatıp haritadan çıkışa ilerleyin.

    Basement Killing

    Amacımız bilgisayar korsanlığı yapan Charlie'yi öldürmek.
    Başladığınızda ya ateş hattında kalırsınız ve sizinde ateş etmeniz gerekir ya da silahınızı hemen ortadan kaldırır, içeri girmeye çalışırsınız. Eğer ikinci şıkka kalırsanız, silahınızı kimse görmüyorken yere atın ki detektörden geçebilesiniz. İçeri girince bir görevli öldürüp silahını alın.
    İçeri girdiğinizi varsayalım. Hemen haritada sağ tarafta görünen odaya girin. İçeride bir duman bombası var. Biraz sorun yaratmamız gerekiyor. Çamaşırhaneye gidin ve raylardan birinin içine bombayı bırakın. Bir süre sonra curcuna başlayacaktır. Merdivenlere gidip alt kata inin. Güvenlik odasının içinde ya da etrafında kim varsa öldürün. Odaya girince bilgisayarları yok edin. Sağdaki kapıdan aşağıya devam edip Charlie'yi bulun ve öldürün. Güvenlik odasına geri dönüp soldaki kapıya girin, asansörle yukarı çıkıp bölümü bitirin.

    The Graveyard Shift

    Amacımız bilgisayara kod kırıcıyı eklemek.
    Haritanızı açın ve mutfağı bulun (dinlenme odası şeklinde aslında). İçeri girip kamerayı yok edin. Kapının arkasında bekleyin ve ilk gelen programcıyı öldürün. Giysilerini ve giriş kartını alıp odadan çıkın. Binanın sağ tarafından ilerleyin. Yol boyunca duvarlarda gördüğünüz kutulardan eşya alabilirsiniz. Programlama odalarının -içinde ufak paneller ve bilgisayarlar olan odalar- içinden geçip arka tarafa ilerleyin. Bir bilgisayarın yanına geleceksiniz. Büyükçe bir masa üzerinde, yanında siyah kasası duran bir bilgisayar olacak. Aleti yerleştirin ve odadan çıkın. Yoldan devam edip üç tane büyük camın olduğu bina kenarına gelin. Camı kırıp araya atlayın, bölüm bitecek.

    The Jakuzzi Job

    Amacımız gerçek Charlie'yi öldürmek, para ve statüyü çalmak.

    Binanın kenarı boyunca ilerleyin. En sona geldiğinizde camı kırıp içeri girin. Duvardaki resmi açın, arkasındaki kasayı açıp içinden statü ve parayı alın. Haritada binanın sağındaki odaya dikkat edin. Sağa doğru devam ederek geleceğiniz odada binanın sigortaları var. Sigortaları kapatın ve karanlıktan faydalanarak hemen solundaki odalardan ilerlemeye başlayın. Son odada Charlie'yi ve onun bayan korumalarını bulacaksınız. Ortamı temizleyip haritada göreceğiniz asansöre gidin, bölüm bitecek.

    Murder At The Bazaar

    Amacımız albayı ve subayı öldürmek, harita ve anahtarı ele geçirmek.
    Gereğinden fazla asker çıkabilecek bir bölüm. Bir asker öldürüp giysilerini alın. Pazara girip -hemen sağdaki üstü kapalı cadde- yolun sonuna doğru kendinizi bir satıcının mekanına gizleyin. Subay yanınızdan geçerken hemen öldürün ve bir yere saklayın. Üzerinden haritayı alın. Haritanızı açıp albayın yerine bakın. Gürültü çıkarmadan albayın binasına yaklaşın. Kapıdaki korumaları halledip binaya girin. Arkanızdan bayağı asker gelecektir. Kendinize güveniyorsanız önce albayı öldürün, sağlığınız az ise kapı arkasında bekleyip askerleri temizleyin, sonra üst kata çıkıp albayla ilgilenin. Üzerinden anahtarı alıp haritadaki çıkışa ilerleyin. Albayı bulmalarından önce birkaç dakikanız var sayılabilir. Koşabildiğiniz kadar hızlı koşun ya da mermi harcamaya başlayın. Çıkışa gelince kurtuluyorsunuz.

    Motorcade Interception

    Amacımız, adamımızdan silah almak ve Birleşmiş Milletler araçlarına zarar vermeden Khan'ı öldürmek.

    İki çözümlü bir bölüm.
    Haritadan adamımızı bulun, silahı alıp çıkabileceğiniz bir bina bulup tepesine tırmanın. Limuzin gelince Khan'ı vurun.
    Adamla buluşun ama silahı olduğu yerde bırakın. Limuzinin geçeceği yolda bekleyin. Tam yanınızdan geçerken Khan'ı öldürün.

    Ölüm işi tamamlandıktan sonra hemen koşarak çıkışa gidin. Çıkış arabanın geldiği yolun sağ duvarında. Biraz ilerleyince görürsünüz.

    Tunnel Rat

    Amacımız merkeze ulaşıp Yusef Hussein'i öldürmek ve kargonun üst seviyeye çıkışını sağlamak.
    Gene basit bir bölüm sayılabilir. Öncelikle korumayı öldürüp giysisini alın. Bundan sonrasını görülene kadar yürüyerek geçirin. Fark edilirseniz hemen ortalığı temizlemeye başlayın. Cesetleri alıp yandaki su kanallarına atmanız size bayağı bir süre kazandıracaktır. Sonra ilerlemeye devam edin. Haritadan kontrol ederek Yusef'in katına inin. Önce bir metal kapıyı açacak, sonra da onu tam karşınızda bulacaksınız. Öldürdükten sonra ilk kata ve kargonun yanına dönün. Askeri öldürüp mekanizmayı çalıştırın. Yukarı çıkacaksınız ve bölüm bitecek.

    Temple City Ambush

    Amacımız iki asiyi öldürüp fotoğraflarını çekmek ve ajanla kontak kurmak.
    Hemen haritayı açıp kontak kurmamız gereken adamı bulun. Bu adam ajanımız değil, sadece silah edinmemiz için lazım. Bize seri pompalı verecek. Bu silahla ortalıkta koşturmayın, hemen fark edilirsiniz yoksa. Ajanın olduğu yer haritadan kontrol edip onun yanına gidin konuşun. Bizden iki asinin ölülerinin fotoğraflarını isteyecek. Buradan çıkıp kasabanın meydanına gelin. Burada haritaya bakarsanız, iki asinin sarı renkli işaretler olduğunu fark edip rahatça kovalamaya geçebilirsiniz. İkisini de öldürüp fotoğraflarını çekin. Hallettikten sonra ajanımıza geri dönüp fotoğrafları verin. Konuşmalardan sonra çıkışa gidin. Dükkanda duvardaki halının arkasından kaçıyoruz.

    The Death Of Hannelore

    Bayan doktorumuzu öldürmek, gizli odanın anahtarını bulmak, bu anahtarla doktorun cesedini saklamak ve bu esnada hiçbir sivili öldürmemek amacındayız bu bölümde. Öncelikle ilerinizdeki korumayı öldürüp cesedini saklayın. Onun etrafına gelen ikinci korumayı da öldürün ki gürültü yapamasın. Giysilerini çalıp sağ yoldan yukarı çıkın. Kapıdan girip soldaki odalardan birine dalın. Hasta kıyafetlerini giyip yürümeye başlayın. Havuzun önüne düşen taraftaki kapıdan girip üst kata çıkın. Doktoru bulacaksınız. Ona hiç dokunmadan haritanızdan devam edin. Ünleme vardığınızda duvarda asılı anahtarı bulacaksınız. Onu alıp doktoru gördüğünüz merdivene dönün. Kimse görmüyorken -biraz beklerseniz yavaşça dağılacaktır insanlar- onu boğup sağ tarafa taşıyın. Anahtarınızla odayı açıp doktoru içeri atın. Oyuna başladığınız yere dönüp tekneyle kaçın.

    Terminal Hospitality

    Amacımız örgüt liderini ameliyat olmadan önce öldürmek.
    Merdivenden çıkıp adamı öldürün ve kıyafetlerini giyin. Adamı saklayıp yürümeye başlayın. Tam karşınızdaki binaya girin ve üst kata çıkın, haritanızı açıp doktorun odasını bulun. Odaya girip neşteri alın. Buradan çıkıp binanın sağ ya da sol tarafındaki merdivenlere gidin. İki kat aşağıya inince metal bir kapı bulacaksınız. İşte ameliyathane burası. Biraz gürültü yapmanız gerekebilir, silahlarınız hazır bulunsun. Gerekmiyorsa da hemen silahları saklayıp yürümeye başlayın. Bir doktor bulup kıyafetlerini çalın. Haritanızı açarsanız, dört tane ameliyathane göreceksiniz. O dört odadan sol alttaki liderin odası. İçeri girince neşteri çıkarıp lideri halledin. Beceremezseniz bir kurşun sıkın gitsin.

    Haritaya çıktığınız noktaya dönüp tekneyle kaçın.

    Petersburg Revisited

    Bölüm bir kandırmaca. Bu bölümde öldürdüğünüz generalin olduğu odaya çıkın -ortadaki büyük bina, sol kanat-. Odaya sessizce girin, cam kenarındaki 17'yi öldürün. İstasyona geri dönün ve bölümü bitirin.

    Redemption at Gontranno Sanctuary

    Amacımız tabi ki asıl işimizi bitirmek. Papazı kurtarıp Sergei'yi halletmemiz gerekiyor. Ve bunlara geçmeden önce, bölümdeki bütün düşmanları öldürmek zorundayız. Bu bölüm için söylenecek bir şey yok. Bölüm başlarında kullandığımız silah depomuz artık emrimizde. Bütün silahları kullanabiliriz. Benim bu bölümdeki favorim çifteli tüfekti.

    Öncelikle alt bahçeyi temizleyin. Zaten toplamda beş ya da altı adam gelecek. Sonra kiliseye girin. Bunun için kulübemizin yanındaki kapıyı kullanın. Üst kata çıkmadan önce, buradaki kapıları açın. Sağ arka odada kilisenin anahtarını bulacaksınız. Silahınızı kuşanıp kilisenin üst katına çıkın. Dikkatli olun, en azından yirmi ya da yirmi beş adamla uğraşacaksınız. Bütün kiliseyi dolaşın, girmedik kapı ve geçmedik koridor kalmadığından emin olun. Sonra günah çıkarmaya gidin. Perdenin ortasındaki kalbe ateş edin. Sergei vurulacak, pederin kafasına silahın kabzasını indirip dışarı çıkacak. İşte şimdi Sergei ile karşılaşıyoruz. Kazanan olarak çıkın ve arkanıza yaslanın.




    iyi oyunlar
#02.01.2009 18:56 0 0 0
  • çok çok saol
#05.02.2009 09:26 0 0 0