Dereotu soslu bakla

Son güncelleme: 04.01.2009 16:14
  • Dereotu soslu bakla,Dereotu soslu bakla tarifi,Dereotu soslu baklanın yapılışı


    Malzemeleri

    240 gram dondurulmuş bakla,
    285 gram sebze suyu,
    yarım çorba kaşığı dereotu doğranmış,
    15 gram tuzsuz tereyağı,
    1 çay kaşığı nişasta,
    tuz ve taze çekilmiş karabiber

    Hazırlanışı

    Baklaları sebze suyunda pişirin ve süzün.Süzdüğünüz suyu saklayın.Suya dereotunu ve tereyağını ilave edin.2 çorba kaşığı suyla nişasta da karıştırın ve koyulaşıncaya kadar karıştırmaya devam edin.Sosu sebzelerin üzerine dökün,kalan dereotu,tuz ve karabiberle tatlandırın.
#04.01.2009 16:07 0 0 0
  • Güzel tariflerin için ellerine saglık su-perısı
#04.01.2009 16:14 0 0 0