Reçelli pay

Son güncelleme: 09.01.2009 00:37
  • Reçelli pay, Reçelli pay tarifi,Reçelli payın yapılışı,Reçelli pay Resmi

    noimage

    Malzemeleri

    1 su bardağı yoğurt
    1 su bardağı sıvıyağ
    2 adet yumurta
    1 paket kabartma tozu
    6 su bardağı un
    Yarım su bardağı dövülmüş ceviz içi
    6 yemek kaşığı vişne reçeli
    1 çay bardağı pudra şekeri

    Hazırlanışı

    Yağ ,yoğurt ,yumurta , kabartma tozu ve unu karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin.
    Hamuru üç parçaya bölün.Elinizle bastırarak her parçayı tepsi büyüklüğünde açın.
    Ceviz ve reçeli ksrıştırın.Açtığınız hamurların herbirinin üzerine sürün.
    Hamurları rulo şeklinde yapıp 170 derecede ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin.Pişince pudra şekeri serpip keserek servis yapın.
#04.01.2009 16:30 0 0 0
  • hım çok güzel görünüyorlar yapımıda basitmiş vakit bulunca hemen deneyeceğim

    paylaşım için teşekkürler
#04.01.2009 16:50 0 0 0
  • mutlaka denemeliyim çok güzel olacağa benziyor..teşekkürler arkadaşım
#05.01.2009 09:08 0 0 0
  • Güzele Benziyor..Paylaşım İçin Teşekkürler..
#09.01.2009 00:37 0 0 0