Sen bilmesen de

Son güncelleme: 06.01.2009 21:56
  • Sen bilmesen de ,herşey sana yazılmıştı ömrümün delisi

    --------------------------------------------------------------------------------

    Biliyormusun...Yağmurlu bir Ekim sabahının ayazını peşimden sürükleyerek gideceğim hiç aklıma gelmemişti...Yağmur damlalarındaki hüznü özlediyse bu yürek yağmur yağan yerlere mi gitmek lazım acaba..Sevgimiyüreğimi geleceğimi usulca soyundum ve sahiplerine geri verilmek üzere bir kenara bıraktım hepsini gidiyorum.. Yazdırma bana giderayak çünkü ödünç aldım suskunluk adını verdiğin silahını gidiyorum..Herkes bir yerlere gittiğine göre gidilen yerlerde deniz huzur toprak hasret şarkılar aaaif kokuyor olmalı..Herkes bir yerlere gittiğine göre gidilen yerlerde sevda baştan çıkarıcı olmalı.. Sürüklenmiyorum dikkat et gidiyorum..Sessizce ve hiçbir şey yaşanmamış gibi. Bir süre sonra denize ulaşıp seyir defterimin ilk sayfasına taze ve diri umutlar işleyeceğim... Ben düşünmekten yoruldum artık benim yerime de düşünür müsün? Benim yerime ilgilenir misin insanlarla yalanla ihanetle yâlnızlıkla...?Son iki yıldır kadınım olan insan şimdi sadece; O.... Birisi o olmuşsa bitmiş demektir. O harfi aşk sözkonusu olduğunda sadece sıfırdır. Kendinle toplamaya kalkarsan sana bir şey eklemez çıkartmaya kalksan da eksiltmez. Ama sana bir çarparsa sende O olursun. Sıfıra vurursun.Sen benim için gözyaşı değilsin sadece bir iç çekişsin artık.Kırgınım çok yorgunum. Yanıyor bir yerlerde derinlerde gönlüm..Geçtiğim yollarda bıraktım sözlerimi ya da bırakmak zorunda kaldım emin olamıyorum. Gidenlerin geride bıraktıkları gözü yaşlı ayak izlerini sayarken üzerime giydirilmiş olabilir suskunluklar.. Ben senin bir zamanlar dokunduğun erkeğinim neden sessizce gittiğimi konuşmaya gerek kalmadan gözlerinle anlatabilir misin..?Bütün bunları yapabilecek kadar yürekli misin bilmiyorum. Şimdi şimdi yaşadığın yerde kal ve sakın konuşma. Bana ait olan ve olmayan bütün soruları ve cevapları ardımda bırakarak gidiyorum.
    Benim söyleyecek çok şeyim var söyleyemiyorum. Seninde yok suçlu sessizliğinle dinlemedesin yine. Aynı yerdeyiz yani senin yalancılığın üzerinde benimde canımı yakan dürüstlüğüm...Can çekişmekte sevdan yüreğimle. Kalsın diye değil al diye yakarışlardayım artık.Yorgunum çaresizim çıkmazlardayım bilinmezlerdeyim bilinmezlerin ne olduğunu bilmeden.. Gecenin en karanlığına da dost'um yine bu gece!...Son Veda birtanem ..sen bilmesen de sayfalar dolusu herşey sana yazılmıştı ..

    AŞK Mı?
#06.01.2009 08:31 0 0 0
  • Aynı yerdeyiz yani senin yalancılığın üzerinde benimde canımı yakan dürüstlüğüm...Can çekişmekte sevdan yüreğimle. Kalsın diye değil al diye yakarışlardayım artık.

    güzel,ellerine sağlık
#06.01.2009 21:56 0 0 0