Malzemeler:
- 5 adet milföy hamuru,
- 250 gr. hurma,
- 100 gr. ceviz,
- 2 su bardağı toz şeker,
- 1,5 su bardağı su,
- 1 yumurta sarısı.

Yapılışı:
Milföy hamurlarını 4 eşit kare parçaya bölün. Hurmaların çekirdeklerini çıkarıp, cevizle birlikte robotta çekin. Her milföy parçasının üzerine birer tatlı kaşığı hurmalı iç koyup, bohça şeklinde kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürüp, 180°C fırında kızartın. Toz şekerle suyu kaynatıp şurup hazırlayın. Soğutun. Fırından çıkan tatlının üzerine döküp soğuyunca servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 661
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 20:46
Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
liamsi Tarih: 10.01.2006 01:17
Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 25.12.2005 16:55
fıstıklıyı cevizliyi biliyordum.ama hurmalıyı daha yeni duydum
paylaşım için teşekkürler
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:41
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
SU-PERISI Tarih: 20.11.2005 00:01
deyişik bir tatlı deneyeceğim
Ates Bocegi Tarih: 28.10.2005 19:42
TaRiF iCiN sAgOL Ellerine saglik
Kartanesi Tarih: 01.10.2005 06:55
DeNiZKiZi Tarih: 26.09.2005 16:26
Ellerine saglik
PALADAYI Tarih: 21.09.2005 11:24
Teşekkürler ellerine sağlık