Malzemeler:
- 6 adet uskumru,
- 200 gr mantar,
- 1 su bardağı konserve bezelye,
- 2 yemek kaşığı un,
- 4 yemek kaşığı tereyağı,
- ½ demet maydanoz,
- ½ demet dereotu,
- 1 bardak su,
- 2 adet defne yaprağı,
- Tuz.

Yapılışı:
Balıkları temizleyip yıkadıktan sonra limonla ovun. Mantarları kıyıp yağda birkaç dakika soteleyin. Üzerine 1 limon suyu ve 1 bardak su ekleyin. Bezelyeyi ekleyip 10 dakika pişirin. Unu az suyla ezip içine kıyılmış dereotu ve maydanoz ekleyin. Balıkları tepsiye dizip üzerine bezelyeli sosu, sonra unlu karışımı dökün. Üzerine limon dilimleri ve defne yaprakları koyarak ister ocakta ister fırında pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 831
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 13:40
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 04.03.2006 23:34
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 22:19
teşekkürler,ellerinize sağlık.
masarac Tarih: 28.12.2005 01:40
Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 12:34
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 12.12.2005 09:57
paylaşımlarınız için teşekkürler ellerine sağlık
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 09:11
Ellerine saglik arkadasim
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 01:40
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
PALADAYI Tarih: 21.09.2005 23:26
Ellrine sağlık kardeşim :3: