bezelyeli uskumru

Son güncelleme: 03.07.2006 13:40
  • Malzemeler:
    - 6 adet uskumru,
    - 200 gr mantar,
    - 1 su bardağı konserve bezelye,
    - 2 yemek kaşığı un,
    - 4 yemek kaşığı tereyağı,
    - ½ demet maydanoz,
    - ½ demet dereotu,
    - 1 bardak su,
    - 2 adet defne yaprağı,
    - Tuz.

    Yapılışı:
    Balıkları temizleyip yıkadıktan sonra limonla ovun. Mantarları kıyıp yağda birkaç dakika soteleyin. Üzerine 1 limon suyu ve 1 bardak su ekleyin. Bezelyeyi ekleyip 10 dakika pişirin. Unu az suyla ezip içine kıyılmış dereotu ve maydanoz ekleyin. Balıkları tepsiye dizip üzerine bezelyeli sosu, sonra unlu karışımı dökün. Üzerine limon dilimleri ve defne yaprakları koyarak ister ocakta ister fırında pişirin.
#09.03.2005 10:27 0 0 0
  • ellerine saglik arkadasim
#14.03.2005 01:27 0 0 0
  • sağol
#19.03.2005 21:04 0 0 0
  • tskler
    ellerine saglik
#21.03.2005 15:48 0 0 0
  • Bu tarifi not ediyorum. Deneyecegiz. B12 vitamini ençok uskumru balıgında var bende de B12 vitamin eksikligi oldugu için bu yemegi deneyecegiz. Teşekkürler
#29.03.2005 13:24 0 0 0
  • saol
#31.03.2005 15:36 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#23.04.2005 03:22 0 0 0
  • Ellrine sağlık kardeşim
#21.09.2005 23:26 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 01:40 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 09:11 0 0 0
  • paylaşımlarınız için teşekkürler ellerine sağlık
#12.12.2005 09:57 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 12:34 0 0 0
  • Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 01:40 0 0 0
  • teşekkürler,ellerinize sağlık.
#24.02.2006 22:19 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 23:34 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 13:40 0 0 0