Malzemeler:
- 1 su bardağı mısır unu,
- 100 gr. Trabzon tereyağı,
- 150 gr. Trabzon İmansız peynir,
- 1 su bardağı sıcak su.

Yapılışı:
Tereyağını tencereye koyun. Yağ eridikten sonra mısır ununu dökerek, tereyağı ile kavurun. Un pembeleştiğinde, kaynamış sıcak suyu ilave ederek suyla bir miktar pişmesini sağlayın. Katılaşmaya başlayınca peyniri ilave ederek, 5 dakika peynir ile pişmesini, hafif hafif tahta kaşıkla malzemenin birbirine karışmasını sağlayın. Peynir tuzlu ise tuz ilave etmeyin. Piştikten sonra servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1193
favori
like
share
delikurtsahin Tarih: 12.12.2008 00:15
Ellerine sağlıkda birde bunları yapacak kişiyi bulsam daha iyi olur...
COCO Tarih: 05.06.2008 20:14
Sag ol.
eskitoprak Tarih: 24.05.2008 11:53
dun hatirla sevgilide duydum ismini merak ettim dedim konu acam ama baktim ki acmislar
DİDEM Tarih: 01.03.2006 12:40
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 01.03.2006 01:28
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 21.02.2006 00:36
Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
masarac Tarih: 28.12.2005 00:28
[COLOR=tomato]Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 15:48
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
casper Tarih: 26.11.2005 02:53
ellerine sağlık