Malzemeler

1 Litre süt
250 gr tozşeker
5 gr salep
100 gr dövülmüş antep fıstığı
Yapılışı

* Tencereye sütü, şekeri ve salebi koyarak karıştırın.
* Tencereyi ateşe koyun, devamlı karıştırarak 5-10 dakika pişirin.
* Sütü ateşten alınca içine dövülmüş fıstıkları atıp karıştırarak soğutun.
* Buz kalıplarına koyarak buzdolabında dondurun.
* İstediğiniz donma derecesine gelince dondurma kaplarına koyup servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 737
favori
like
share
DİDEM Tarih: 23.09.2006 01:09
tarifleriniz için teşekkürler :85:
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 22:09
Ellerine Saglik
Serendipity Tarih: 20.07.2006 11:15
tarif için teşekkürler ellerine saglık
sakin75 Tarih: 04.07.2006 12:07
teşekkürler
liamsi Tarih: 05.03.2006 01:42
Tarifiniz için teşekkürler,tadanlara afiyet olsun.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:27
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 04:11
Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 15:17
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 05.12.2005 00:55
ellerine sağlık