Malzemeler

Yarım kilo olgun kayısı
300 gr. toz şeker
Çeyrek litre su
1 adet limon
Yapılışı

Kayısıların çekirdeklerini çıkartın. Ve, çatalla ezin. Daha sonra, tülbentten geçirerek iyice süzün.

Beri yanda, toz şekeri suda eritip kaynatın. İçine, ezdiğiniz kayısıyı ve limon suyunu ekleyerek karıştırın. Soğuması için, bir süre bekleyin, ve ardında buzluğa koyun. Tam kıvamını bulması için, iki saat arayla, toplam üç defa buzluktan çıkartarak karıştırın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 667
favori
like
share
liamsi Tarih: 05.03.2006 01:39
Tarifiniz için teşekkürler,tadanlara afiyet olsun.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:27
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 04:12
Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 15:16
Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 05.12.2005 00:56
eline sağlık
keto_41 Tarih: 12.10.2005 06:39
TeSSeKüRLeR eLLeRiNe SaGLiK aRKaDaSiM
Numberone Tarih: 30.09.2005 14:58
Emeqin ve eLine saqLık saoL !
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 15:02
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 13:14
Ellerine emeklerine saglik