kayısılı dondurma

Son güncelleme: 05.03.2006 00:39
  • Malzemeler

    Yarım kilo olgun kayısı
    300 gr. toz şeker
    Çeyrek litre su
    1 adet limon
    Yapılışı

    Kayısıların çekirdeklerini çıkartın. Ve, çatalla ezin. Daha sonra, tülbentten geçirerek iyice süzün.

    Beri yanda, toz şekeri suda eritip kaynatın. İçine, ezdiğiniz kayısıyı ve limon suyunu ekleyerek karıştırın. Soğuması için, bir süre bekleyin, ve ardında buzluğa koyun. Tam kıvamını bulması için, iki saat arayla, toplam üç defa buzluktan çıkartarak karıştırın.
#09.03.2005 14:15 0 0 0
  • ellerine saglik tesekkürler
#10.03.2005 20:31 0 0 0
  • Ellerine sağlık teşekkürler
#24.09.2005 08:13 0 0 0
  • Ellerine emeklerine saglik
#27.09.2005 12:14 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 14:02 0 0 0
  • Emeqin ve eLine saqLık saoL !
#30.09.2005 13:58 0 0 0
  • TeSSeKüRLeR eLLeRiNe SaGLiK aRKaDaSiM
#12.10.2005 05:39 0 0 0
  • eline sağlık
#04.12.2005 23:56 0 0 0
  • Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun :cubuk:
#25.12.2005 14:16 0 0 0
  • Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
#28.12.2005 03:12 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:27 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler,tadanlara afiyet olsun.
#05.03.2006 00:39 0 0 0