Malzeme:
1 kase kururtulmuş sebze
1 soğan
2,5 su b. pirinç
1 su b. tavuk suyu
tuz
sıvıyağ
su

Hazırlanışı:
Tencerenize sıvıyağı alın.Üzerine yemeklik doğranmış kuru soğanları alıp pembeleştirin. Daha sonra üzerine pirinçleri ekleyip kavurun.

En son yazdan kuruttuğunuz kuru sebzeleri (daha önceden doğrayıp sıcak suya koyup yumuşatın) de ekleyin. Tuzunu ve tavuk suyunu ekleyip sıcak su ilave ederek pişmeye bırakın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 302
favori
like
share
CANÖZÜM Tarih: 10.01.2009 00:12
[COLOR="PaleGreen"]Ellerine sağlık tarif için tşkr
SU-PERISI Tarih: 09.01.2009 17:15
Tarif için teşekkürler.