Malzemeler:
2 su b. bulgur
3 su b. pirinç
1 soğan
1 çorba k. tereyağı
1 kase mantar
5 tavuk baget
1 çorba k. salça
tavuk suyu
sıvıyağ
tuz

Hazırlanışı:

1 adet soğanı yemeklik kesin.Tencereye sıvıyağı aın.Üzerine 3 su bardağı pirinci ilave edin.Üzerine tuz ilave edin. Diğer tencereye sıvıyağ alın.Üzerine soğanı ilave edin.Üzerine 2 su bardağı bulguru ilave edin.Üzerine 1 çorba kaşığı salça
ilave edip karıştırın.

Fırın kabına kavrulmuş olan bulguru ilave edin.Üzerine kavrulmuş pirinci ilave edin.Pirncin üzerine 5 adet tavuk bageti ilave edin. Üzeirne mantarları ilave edin. Üzerine tavuksuyu ve sıcak su ilave edip öncden ısıtılmış olan 180 dereclik
fırında pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 385
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 15.01.2009 15:21
Bulgur ve pirinçli güzel olur herhalde,emegine saglık MİSS-FENER.