Malzemeler

2 adet yufka
4 kabak
4 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
50 gr kaşarpeyniri
2 yumurta

Yapılışı:

Küçük bir teflon tepsiye yufkanın birini yayın. Tepsiden sarkan parçaları ve diğer yufkayı küçük parçalara bölün. Kabağı rendeleyin ve bir tencerede bir taşım kaynatın. Soğuyunca içine süt, yumurta, sıvı yağ, kaşar peyniri rendesinin yarısı, yufka parçaları, dereotu ve tuzu koyup karıştırın. Bu karışımı tepsideki yufkanın üzerine yayın. Kaşar peyniri rendesininin geri kalanını serptikten sonra 15-20 dakika fırında pişirin

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 478
favori
like
share
dior Tarih: 31.05.2009 01:22
teşekkürler.:3:
gül aksoy Tarih: 21.03.2009 17:00
ya bura ne gzel bir yermiş aptalca sanlada chetleşmektense böyle faydlı yerlerele meşgul olmak en iyisi ama benin sorunum uymaktı uyak istitorum dedim szin steniz çıktı bana bir yardımcı olursanız memnun olcam
gül aksoy Tarih: 21.03.2009 16:59
çok güzel bir tarif
AYIŞIĞI Tarih: 12.01.2009 18:38
ellerine sağlık canım