Malzemeler:
1 fırın pidesi
400 gr.biftek
1 kase yoğurt
2 çorba k.tereyağı
1 kase çeri domates
kırmızı biber
tuz,karabiber
sıvıyağ

Hazırlanışı:
Ekmekleri küp doğrayın. Servis kasesinin altına yayın.Üzerine çırplımış yoğurt ile sıvayın. Üzerine eritilmiş tereyağını dökün.

Diğer tarafta etleri ince doğryarak yüksek ateşte pişirin. Pişen etleri yoğurdun üzerine dökün. Çeri domates ve biberleri soteleyerek üzerinde servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 300
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 22.01.2009 00:51
Çok güzel olur,paylaşımın için saol arkadaşım.
AYIŞIĞI Tarih: 16.01.2009 02:26
Ellerine sağlık canım..