Anne Kebabı

Son güncelleme: 21.01.2009 23:51
  • noimage

    Malzemeler:
    1 fırın pidesi
    400 gr.biftek
    1 kase yoğurt
    2 çorba k.tereyağı
    1 kase çeri domates
    kırmızı biber
    tuz,karabiber
    sıvıyağ

    Hazırlanışı:
    Ekmekleri küp doğrayın. Servis kasesinin altına yayın.Üzerine çırplımış yoğurt ile sıvayın. Üzerine eritilmiş tereyağını dökün.

    Diğer tarafta etleri ince doğryarak yüksek ateşte pişirin. Pişen etleri yoğurdun üzerine dökün. Çeri domates ve biberleri soteleyerek üzerinde servis yapın.
#16.01.2009 01:19 0 0 0
  • Ellerine sağlık canım..
#16.01.2009 01:26 0 0 0
  • Çok güzel olur,paylaşımın için saol arkadaşım.
#21.01.2009 23:51 0 0 0