Kaymaklı Yemişli Elma Tatlısı

Son güncelleme: 18.01.2009 20:06
  • noimage

    Malzemeler:
    5 elma
    5 çorba k.toz şeker
    1 kase kuru üzüm
    1 kase kayısı
    1 kase incir
    1 kase file badem
    kaymak
    su

    Hazırlanışı:
    Kuru kayısıları küp doğrayarak fırın kabının altına yayın. İncirleri de doğrayarak ekleyin. Elmaları soyun. İkiye bölüp ters olacak şekilde kuru yemişlerin üzerine koyun.Biraz su vererek alüminyum folyo ve yağlı kağıtla kapatarak fırına verin. Piştikten sonra sıcaklığı çıkınca kaymak, yeşil fıstık ve bol file fındık ile servis yapın.
#17.01.2009 23:20 0 0 0
  • Görüntüsü kadar tadı da nefis olur,eline saglık MİSS-FENER.
#18.01.2009 20:06 0 0 0