Malzemeler :

8 milföy hamuru
1 çay b. kuru üzüm
1 çay b. ceviz
portakal kabuğu
pudra şekeri
1 yumurta


Hazırlanışı :

Karıştırma kabına 1 çay bardağı kuru üzüm,1 çay bardağı ceviz,portakal kabuğu,pudra şekeri ve 1 adet yumurtayı kırın.Tüm malzemeyi karıştırın.Milföy hamurlarına içine cevizli malzemeden paylaştırın.

Daha sonra milföy hamurlarını sarıp rulo yapın.Üzerine yumurta sarısı sürün.Fırın tepsisine dizin.Fırından çıkan üzümlü cevizli parmak sarmasını servis tabağına alın.Üzerine pudra şekeri serpin ve servis edin.


Oktay Usta'nin tarifi

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 307
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 28.01.2009 18:58
Havilcigim eline saglık güzel tarifin için teşekkürler.