Malzemeler:
350 gr. kuzu eti
2 havuç
8 arpacık soğan
6 minik patates
1 demet arapsaçı
mısırözü yağı
tuz, karabiber
su

Terbiyesi için:

1 çorba k. un
1 yumurta sarısı


Hazırlanışı:

Tencereye sıvıyağı alın.Üzerine 350 gr.kuzu etini ilave edin.2 adet havucu küp kesin.Tencereye etlerin üzerine arpacık soğanları ve havuçları ilave edin.Etleri soteletyin.1 demet arapsaçını kesin.Tencereye etlerin üzerine arapsaçını alın.Üzerine tuz ve karabiber ilave edin.Arpacık soğanları ilave edin.

Daha sonra patatesleri küp olarak kesin ve tencereye ilave edin.Terbiyesi içinn ise karıştırma kabına su,1 çorba kaşığı un ve 1 adet yumurta sarısını ilave edin ve karıştırın.Tencereye en son olarak terbiyei ilave edip bir taşık kaynadıkan sonra ocağın altını kaptın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 602
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 06.02.2009 17:33
Paylasim İçin Teşekkür Ellerine Sağlık Gerçekten Güzel Bir Yemektir
COCO Tarih: 03.02.2009 22:48
Tesekkür kanarya.