Yumurtalı Pırasa Kavurması

Son güncelleme: 21.03.2009 11:17
  • Malzemeler:
    1 kg.pırasa
    yeşil soğan ve taze sarımsak yaprakları
    1 çorba k.tereyağı
    1 çorba k.salça
    3 yumurta
    1 kase yoğurt
    tuz,karabiber

    Hazırlanışı:

    Pırasaları incecik doğrayın. Sıvıyağ ve tereyağında kavurun. Rengi dönünce üzerine doğranmış salça, taze soğan ve sarımsağı doğayarak ekleyin. Tuzunu ve karabiberini de ekleyin. Pişince üzerine yumurtaları kırın. Yumurtalar pişince servis tabağına çıkarın. Ortasını açarak yoğurt ile servis yapın.
#23.01.2009 00:05 0 0 0
  • tarif için teşekkürlerde pırasa sevmemki :)
#23.01.2009 03:58 0 0 0
  • Sağol.
#20.03.2009 09:31 0 0 0
  • Bu yemeği bizim Giresun ve Ordulular pek severler ve yaparlar...Pırasanın ayrıca tadını değiştiriyor.Ben arasıra yiyorum bu yemeği...
#20.03.2009 23:34 0 0 0
  • Bizde yeriz ama yogurtsuz.Paylasimin icin tesekkürler.
#21.03.2009 11:17 0 0 0