Malzemeler:
6 haşlanmış yumurta
1 su b.ince bulgur
2 çorba k.irmik
1 yumurta
150 gr.kıyma
1 çorba k.biber salçası
tuz,karabiber
kimyon
1 çorba k.un
su

Hazırlanışı:

Bulgurun üzerine sıcak su koyarak şişene kadar kapağı kapalı bekletin. Üzerine salça, irmik, kıyma, yumurta, tuz, karabiber ve kimyon ekleyerek karıştırın. Biraz un ve gerekirse su ekleyerek yoğurun.


İçli köfteleri yumurtanın sığacağı büyüklükte yaparak içine bir tane haşlanmış bütün yumurtayı koyarak kapatın. Yağda nar gibi kızartarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 444
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 31.01.2009 01:24
Nefis görünüyor eline saglık.