Sitemde Gelişmiş İstatislik seçenekleri ekledim, yani top10 öndecen vardı şimdi yok oldu forumda Ana Sayfada gözükmüyor import etim. ayarlarına baktım istatislik gösterme açık ama gözükmüyor.. Siteniz hızlı açılsın diye bi eklenti import etmiştim ondan olabilir mi ? Acaba.. Ama onu kaldırdım gine gözükmedi neden acaba ?? Acil cvp verirseniz Sevinirim Lütfen!.. forum Version 3.7.0 Beta 2.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 730
favori
like
share
E-MaSTeR Tarih: 27.01.2009 02:03
Eyvallah
berket Tarih: 27.01.2009 02:02
Süpersin!... Sagopadan Daha cok sevdim seni İfadeler 3 Etti Kurallara Uyalım Uymayanları Uyaralım..
E-MaSTeR Tarih: 27.01.2009 01:59
@ berket


İngilizce olan yerleri cümlelerde aratıp Türkçe'ye çevirebilirsin.


Bu arada aynı mesajda üçten fazla ifade kullanmıyoruz.


Kolay gelsin.
berket Tarih: 27.01.2009 01:55
Malcolm__x ordadan ayarlamasını biliyorum sağlasın önerin içinde.
E-MaSTeR abii Olduu Sağolasın da Bide Tr'sini Yapsak cok sey istiyorum gibi ama sen yaparsın... reklam olmasaydı siyemi verirdim

E-MaSTeR Abii Senden Son İstiyeceğim Seyy GaLaTaSaRaY'Lı Olman
Harbi Adamsın Ama Fb'lisin Napalım İdare Edecez
E-MaSTeR Tarih: 27.01.2009 01:45
Arkadasım birde bunu dene bakalım...

[url]http://www.main-board.com/vbulletin-add-ons-plug-ins/179978-vbulletin-top-x-v3-8-0-a.html[/url]


OLmazsa yaz yenisini buluruz
Malcolm__X Tarih: 27.01.2009 01:36
Pardon..burada ustalarim varken bana belki bir sey demek düsmez ama belki bir tahmi tutatr diye yazmaya cesaret gösterim..özür...
Acaba diyorum:Adim Paneli>VBulletin Secenkler>Forum Statistikleri ve
>Anasayfada Gelişmiş istatistiklerin pozisyonundan olabilirmi?
berket Tarih: 27.01.2009 01:28
Fatal error: Call to undefined function: calc_timespent() in /home/islamine/public_html/includes/class_profileblock.php(250) : eval()'d code on line 12
Sorunu Çözüldüü:::...

ama hala istatistik sorunu dewam ediyor...

galiba buraya ekliyecem söylediklerini ama hala birşey olmadı....

"Şu Forumları istatistiklerde gösterme
Not: Forum ID lerini girin ve virgül ile ayırın.." Diyor Senin Dediğin Gibi Biyer Yok..

E-Master Abim Sen Cok Yasa Senin Gibi Bi Mod Bulunmaz Bu Sitede Sen Ayrısın Ha Bide FreddyKrueger Miydii Böyleydi Galiba Bide O Abim Var Tanımıyorum Kendisini Ama Ben Öğrenciyim Büyüktür Benden
E-MaSTeR Tarih: 27.01.2009 00:22
ID istiyen yerlerin hiç birinde ID yokk yazılı değill yaniii boş.

İstatistikleri görecek grublar : 2,3,4,5,6 yaz.


Fatal error: Call to undefined function: calc_timespent() in /home/islamine/public_html/includes/class_profileblock.php(250) : eval()'d code on line 12

Sürümünle uyuşmayan bir eklenti var.Eklentileri deaktif et.Tek tek dene hangisi sorunlu diye.Sorunluyu sil, daha sonra FTP de includes içinde bulunan class_profileblock.php yi orjinaliyle güncelle.
berket Tarih: 27.01.2009 00:14
Şu Forumları istatistiklerde gösterme
Not: Forum ID lerini girin ve virgül ile ayırın.

Bu Gibimii Burda hiç Birşey yazılı Değill.... ID istiyen yerlerin hiç birinde ID yokk yazılı değill yaniii boş.. galiba wirüs war sitedee olabilir.... az önce baktımm bişey daha çalışmadıı forumdan üye profiline bakamıyorum şu hatayı veriyor

Fatal error: Call to undefined function: calc_timespent() in /home/islamine/public_html/includes/class_profileblock.php(250) : eval()'d code on line 12

inş çözerim... yada 1 hafta önceye alacam siteyii...
Bu Arada İlgilendiğin İçin Sağolasın... Teşekkürler Efem..