SwishMax Çalışmayı Durduruyor.

Son güncelleme: 27.01.2009 01:46
  • Proramı indirdim. Anlattıklarınız doğrultusunda flash yapmaya çalışıyorum. Şarkı sözlerine uygun resim yükleyeceğim. Deneme amaçlı.

    Şarkı ve resimlerin uyumunu kontrol amaçlı play tuşuna basıyorum. Her seferinde şarkıyı baştan sona dinlemek zorunda kalıyorum. Çok can sıkıcı. Çünkü durdur dediğim anda swish max'de duruyor ve kendi kendine kapanıyor. Bütün çalışmayı baştan yapmak zorunda kalıyorum. Bir iki durmadan sonra save etmeye başladım ama böyle olmaması gerekiyor.

    Programda bir problem mi var?
#26.01.2009 19:58 0 0 0
#26.01.2009 23:21 0 0 0
  • Sayın hyau

    Ctrl + T Kısa yolu ile Program üzerinden degil Swf olarak izleyebilirsiniz Flash'ınızı ve Eksiklerinizi daha iyi görmenize yardımcı olur..

    ve Program kendi kendini kapatıyorsa Büyük ihtimal Programınızda eksik birşeyler vardır ve Sayın sonbahar ruzgarı arkadaşımızın verdiği linkleri kontrol ederseniz. Eminim size çok yardımı olduğunu göreceksiniz..

    Sayın sonbahar ruzgarı

    İnanın siz olmasanız Zor yetişiriz işlerimize Teşekkür ederim Sayın arkadaşım çok yardım sever birisiniz Başarılarınızın devamını dilerim
#27.01.2009 00:55 0 0 0
  • [QUOTE=hyau]Şarkı ve resimlerin uyumunu kontrol amaçlı play tuşuna basıyorum. Her seferinde şarkıyı baştan sona dinlemek zorunda kalıyorum. Çok can sıkıcı.
    Arkadasim her calismani bastan izlersen tabii ki calisman zor olur, helede flashin sonlarinda iyice sıkıc olur..
    Asagidaki resme bakiniz..
    Verdiginiz effecte tiklayin frame boyu mavi renk olunca resimde isaretledigim yere tiklayin, burada sadece o effekcti izlersiniz.. Boylelikle her verdiginiz effecti kontrol altina almis olursunuz..

    Ayrica ara ara calismalarinizi mutlaka save ediniz...

    noimage
#27.01.2009 01:46 0 0 0