Malzeme:
1 demet ebegümeci
3 adet taze sarımsak
1 su b.bulgur
1 soğan
kırmızı biber püresi
tuz,karabiber
su
zeytinyağı


Hazırlanışı:

1 soğanı ve sarımsağı doğrayarak sıvıyağda sotelenmeye alın. Daha sonra doğranmış ebe gümecini ve biber püresini
soğana ilave ederek soteleyin.

Üzerine bulguru ekleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Az su ile pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 413
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 06.02.2009 17:34
Paylasim İçin Teşekkür Ellerine Sağlık MİSS-FENER
SU-PERISI Tarih: 02.02.2009 18:12
Eline saglık MİSS-FENER.