Cam Kırıkları

Son güncelleme: 27.01.2009 22:16
NaZ NaZ foto
  • Trt 1 de yayınlanıcak olan, Filmacass'ın üstlendiği cam kırıkları isimli dizide, Nursel'e ile birlikte Hakan Eratik, İpek Tenolcay, Kadir Kandemir gibi isimlerde filmde yer alacak. Aynı zamanda, Nursel Ergin, bu filmde Suna adlı bir genç kızı canlandıracaktır.


    Cam Kırıkları yakında Trt 1'de

    noimage

    TRT 1

    Mine Vargı ve Ömer Vargı'nın sahibi olduğu Filmacass, uzun süre sonra ilk kez bir televizyon projesine imza atıyor. Adı: Cam Kırıkları. Ve bu projenin detaylarını ilk kez ben yazıyorum, heyecanlıyım. Dizinin uzun zamandır aranan baş kadın oyuncusu da bulunmuş. Nursel. Hangi Nursel? derseniz, anlatayım hemen. Efendim, "Var mısın Yok musun" yarışmasının güzel gözlü yarışmacısı olan Nursel Ergin, hatırladınız mı?

    Yapımcı firma, dizinin baş kadın oyuncusu için uzun süren deneme çekimleri yapmış ve sonunda Nursel bu maceradan galip çıkmış. Çok yetenekli olduğu ve deneme çekimlerinde kendisine verilen farklı haleri zorlamadan canlandırdığı rivayet ediliyor. Hikaye, yetiştirme yurdundan çıkıp annesini arayan bir kızın yolculuğunu anlatıyormuş. Nursel'in karşısında oynayacak isimlerden biri Kadir Kandemir olacakmış. Projenin diğer erkek oyuncusu henüz kesinleşmemiş ama Umut Kurt'la görüşmeler sürüyormuş. Projenin yönetmeni ise; Onur Tan.


    noimage

    SUNA

    24 yaşında, yetiştirme yudunda büyümüş bir genç kadın. Sağlık Meslek Lisesi mezunudur. Yurdun şartlarında büyümüş olması zor koşullara uyum sağlama yeteneğini geliştirmiştir. Hayal gücü keskin, düşündüğünü söylemekten çekinmeyen bir kadındır. Hayata karşı kırgınlıkları onu daha sağlam ve ayakları yere basan bir kadın haline getirmiş olsa da yeni tanıdığı, aşina olmadığı şeylere karşı bir çocuk merakıyla yaklaşır ve heyecanlanır

    noimage

    MÜJGAN

    41 yaşında, Suna'nın annesi. Oldukça güzel ve bakımlı bir kadındır. Kendinden 20 yaş büyük Erol Bey ile evlidir. Soğuk ve mesafelidir. Hükmetmekten hoşlanır. Programlı bir kadın olarak çevresindekilerin de kendisine uymasını ister. İsteklerini elde edemeyince ya da işler planladığının dışında gelişince sinirlenir. Karşısındakini soğukkanlı tutumu ve iğneleyici cümleleriyle kolayca sindirir.


    noimage

    EROL

    61 yaşında, Müjgan'ın kocası. Aileden zengin, kültürlü bir adamdır. Büyük bir inşaat şirketinin sahibidir, yüksek mimardır. İyi giyinir, elit zevklere sahiptir. Aile geleneğine bağlıdır. Sosyal ortamlarda saygı duyulan ve aranılan bir insandır. Bahçeyle uğraşmayı sever.

    noimage

    BORA

    22 yaşında ve Müjgan'ın oğlu. İyi bir eğitim görmüş zeki bir gençtir; ama zekasını babasının istediği gibi iş dünyasında değil, kumar masalarında, gece hayatında kullanmaktadır. Günü gününe yaşar. Para harcamayı sever. Kadınlar tarafından sevilir, kadınları sever; ama onlarla uzun süreli ilişkiler yaşamaz. Doyumsuz biridir. Hep daha fazlasını ister.

    noimage

    AHMET

    30 yaşında, gelecek vadeden bir işadamı. İyi bir eğitim almış, üst düzey yöneticilik yapmış, birikimleriyle kurduğu küçük bir şirketi büyütmüştür. İdeallere ve ince zevklere sahip olmasının yanı sıra hayatın basitliklerinden zevk alan bir adamdır. Hangi ortamda, nasıl davranması gerektiğini bilir. İş dünyasında genç bir işadamı, işçilerinin yanında onlardan biridir. Zenginlerin, samimiyetsiz dünyasından ve o dünyanın arkasında dönen dolaplardan, dedikodulardan, yüzüne gülüp arkasından konuşanlardan nefret eder.

    noimage
    AYHAN

    67 yaşında, Müjgan'ın babası. 1980'lerin yeni zenginlerinden. Büyük bir inşaat şirketinin sahibi. Müteahhitlikten yetişmiş, ataerkil,hırslı ve baskıcı bir adam. İnsanları yönetmekten, onlar üzerinde baskı kurmaktan hoşlanır. Parayı ve gücü sever. Pahalı zevkleri vardır. Resim sanatından anlamaz, zevk almaz; ama zenginlerin dünyasının bir simgesi saydığı için resim koleksiyonu yapar.
#27.01.2009 22:16 0 0 0