Yarım Kangal sucuk
1 paket boru makarna
1 soğan
1 havuç
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar
1 çorba kaşığı tereyağı
tuz

Sucuğu ortadan ikiye kesip ince ince dilimleyin. Soğan ve havucu temizleyip küp şeklinde doğrayın ve havuçları tuzlu suda haşlayıp süzün. Makarnayı bol tuzlu suda haşlayıp daha sonra süzün. Tereyağını tavada eritip sucukları hafifçe kavurun. Soğan ve havucu ekleyip 2-3 dakika karıştırın. 1 su bardağı suyu ilave edip kaynamaya bırakın. Kapağı kapalı 10 dakika pişirin. Makarnayı hazırladığınız malzeme ile karıştırın. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri koyarak sıcak servis yapın.

Afiyetler

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 308
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 29.03.2009 23:06
Emegine saglık sucuklu sebzeli makarnayı yemedim denemek lazım.
PaylasiM-User Tarih: 06.02.2009 17:36
Hiç Duymamıştım Ama Güzel Bir Şeye Benziyor Teşekküler