1 su bardağı kelkit fasulyesi
3 yaprak marul
2 baş kuru soğan
1 kahve fincanı zeytinyaı
yarım limon
tuz

Kelkit kurufasülyesi bir gün önceden haşlanır, yıkanmış suyu süzülmüş maru çok ince kıyılır, servis tabağına yayılır, üzerine kuru fasulye konur, yarım daire şeklinde doğranmış kuru soğan yayılır, zeytinyağı ve limon gezdirilir, tuz serpilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 499
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 12.02.2009 18:31
Eline saglık Ayışığı.
PaylasiM-User Tarih: 06.02.2009 17:20
Akçaabat Köftesi Yemiştim Ama Bunu İlk defa Gördüm Paylasim İçin Teşekkürler
NaZ Tarih: 31.01.2009 17:26
Akçaabatta yemistim çok güzel oluyor, akçaaabat köftesi ile servis yapilmisti ama bizim yedigimizde yanilmiyorsam marul yoktu.