Malzemeler

200 gram
hindi gögüs
1 adet küçük sogan
Tuz,
karabiber, köfte baharati
2 adet dolmalik yesil biber
2 adet orta boy havuç

Yapılışı:

Hindi gögsü haslayin. Haslanan hindi etini parçalara bölüp blendira atin. Sogani soyup onu da hindinin üzerine ekleyin ve birlikte parçalayin. Üzerine tuz, karabiber ve köfte baharatini ilave edip karistirin. Karisimi köfte gibi yuvarlayip yassiltin.
Yagsiz tavada her iki tarafini da pisirin. Yesil biberlerin çekirdeklerini çikarin, dilimleyin. Havuçlarin da kabuklarini soyup uzunlamasina dilimleyin. Biberleri ve havuçlari da yagsiz tavada ters yüz ederek pisirin.
Hafif yumusayana dek pisirdiginiz biber ve havuçlari köftelerin yanina dizip servis yapin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 369
favori
like
share
AYIŞIĞI Tarih: 31.01.2009 02:25
teşekkürler canım ,
ellerine sağlık