Malzemeler

Yarim kg
tavuk gögsü sotelik dogranacak
2 Adet domates
2 adet sivri biber
Orta boy sogan
2 dis
sarimsak

kekik,k.biber.pul biber,
tuz
4 adet milföy hamuru
sivi veya kati yag yeterince

Yapılışı:

Soganlar piyaz dogranir,yag ilave edilir biraz kavrulur.Daha sonra
tavuklar ilave edilir 10 dakika orta ateste kavrulur.Domates,ince dogranmis s.biber,kekik,sarimsak baharat konur çok az su ilave edilir orta ateste suyunu çekene kadar iyice pisirilir.Etler pisince firina dayanikli küçük kaplara esit miktarda konur ve üzerlerine milföy hamuru kapatilir.Daha sonra hamurlarin üzeri kizarana kadar orta hararetli firinda pisirilir.Servis tabagina ters çevrilip arzu ettiginiz garnitürle servis yapilir.
Afiyet olsun...

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1228
favori
like
share
NaZ Tarih: 31.01.2009 17:29
Tam benlik bir tarif

Ellerine saglik abla