Son zamanlarda mantar gibi çoğalan profilinizi kim silmiş, kim bakmış, kim gezmiş .... vb uygulamaların tamamiyle yalan olduğu ortaya çıktı. Facebookdan gelen resmi açıklamaya göre:

Facebook halihazırda herhangi bir uygulamaya kullanıcıların hangi profile ne zaman, ne sıklıkla baktıklarını dair bir bilgi sağlamamaktadır. Ancak bazı üçüncü parti uygulamalar bu özelliğin bir kısmını sunmayı denemeye çalışabilirler ya da sunduklarını iddia edebilirler. Bu uygulamalar hakkında şunları aklınızda tutmakta fayda var:

Uygulamalar kimsenin başka birinin profilini ziyaret etmiş olduğu bilgisine ulaşamaz. Bu bilgi zaten facebook tarafından imkansız hale getirilmiştir.

Bir uygulama tarafından takip altına alınmak için zaten o uygulamanın sizi takibe almasını kabul etmeniz gerekiyor.

Böyle bir işlev gören bir uygulamayı kabul etmek tamamen seçimliktir. Eğer katılımda bulunmak istemiyorsanız uygulamayı hesabınıza eklemeyin.



Demek istediğim şudurki bu uygulamayı eklediniz, sonra da gidip bi baktınızki kim bakmış sayfasında arkadaşlarınızın ismi. Bu isimler sadece sizin bu uygulamayı eklerken hesabıma erişsin dediğiniz için arkadaş listenizden bikaçını sallamasyon olarak gösterir. İçiniz rahat olsun yani :)

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 6993
favori
like
share
KaRaKıZ Tarih: 29.09.2009 13:09
:89: sahtekarlar
CADIKIZ Tarih: 05.02.2009 09:51
Zaten hicte inandirici gelmemisti bana o uygulama:85: