Malzemeler :

* 1 paket tuzsuz kızarmış ekmek

Karameli için:

* 1 su b. toz şeker
* 2 su b. su

Sosu için:

* 1 kase yaban mersini
* 3 çorba k. toz şeker

ÜZERİ İÇİN:
Kaymak

Hazırlanışı :

Tavaya karameli için 1 su bardağı toz şeker ve 2 su badağı su ilave edip karamel elde edin.Sosu için ise tavaya 1 kase yaban merisni ilave edin.Üzerine 3 çorba kaşığı toz şeker ilave edip kaynamaya bırakın.Fırın kabına 1 paket tuzsuz etimekleri dizin.

Tuzsuz ekmeklerin üzerine karamel sosu ile ıslatın.Tuzsuz ekmeklerin üzerine kaymak ilave edin.Kaymağın üzerine yaban mersinli sosu dökün ve servis edin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 862
favori
like
share
kırık_kalp Tarih: 02.02.2009 23:59
tarifin için teşekürler
Şayeste Tarih: 02.02.2009 15:04
Of bunu yapmalıyım ama yaban mersinim yok.. Napıcaz..
SU-PERISI Tarih: 02.02.2009 14:44
Hafif ve güzel oluyor,eline saglık arkadaşım.